HomeΕΛΛΑΔΑ«Πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για τις αποκαλύψεις στο Ειδικό Δικαστήριο

«Πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για τις αποκαλύψεις στο Ειδικό Δικαστήριο

«Κονταροχτυπιούνται» με αφορμή τις καταγγελίες για «μαύρο χρήμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένας «πόλεμος» ανακοινώσεων εξελίσσεται μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις εξελίξεις στο Ειδικό Δικαστήριο, με «πρωταγωνιστή» τον Νίκο Παππά στην εκδίκαση της υπόθεσης για τις τηλεοπτικές άδειες.

Η Πειραιώς κάνει λόγο για «αφωνία Τσίπρα», με την Κουμουνδούρου να της απαντά πως είναι «αστειότητα για το κόμμα του κ. Μητσοτάκη, που δεν έχει εμφανιστεί να απαντήσει σε επτά διαδοχικές ερωτήσεις του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, να αναζητά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ»

«Η αφωνία του κ. Τσίπρα για τις αποκαλύψεις στο Ειδικό Δικαστήριο συνεχίζεται! Πού κρύβεται ο κ. Τσίπρας;», ρωτά η ΝΔ.

Και προσθέτει: «Αφωνία για τις επώνυμες, ένορκες καταγγελίες για σακούλες με επταψήφια ποσά που κατέληγαν στο κόμμα του.

»Αφωνία για τα SMS διανομής ποσοστών μεταξύ καναλαρχών για το ΣΥΡΙΖΑ channel, με 51% «αδιαίρετο» σε Καλογρίτσα και «Α2»!

»Αφωνία στις ερωτήσεις για το εάν ο τότε πιο στενός του συνεργάτης κ. Παππάς δρούσε αυτοβούλως!

»Καμία απάντηση στο γιατί κανείς δεν έχει μηνύσει τον κ. Καλογρίτσα, αν όλα όσα καταγγέλλει τόσα χρόνια είναι ψευδή και συκοφαντικά».

Η ΝΔ, μάλιστα, αναρωτιέται «για πόσο θα κρύβεται ο κ.Τσίπρας;», προσθέτοντας: «Δεν νιώθει την ανάγκη να μιλήσει για όλα αυτά τα τόσο επιβαρυντικά για το κόμμα του;».

«Περιμένουμε τις απαντήσεις και θα συνεχίσουμε να τις ζητάμε, όσο κι αν προσπαθεί να τις αποφύγει», καταλήγει το κυβερνών κόμμα στην ανακοίνωσή του.

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

Για «πανικό» και «αστειότητα» κάνει λόγο, από την πλευρά του, ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στην ανακοίνωση της ΝΔ.

«Ο πανικός της ΝΔ δεν μπορεί να κρυφτεί σε κάθε ανακοίνωση και σε κάθε αγωνιώδη προσπάθεια να αλλάξει την ατζέντα: από τη δημοκρατική εκτροπή των παρακολουθήσεων, τα δισ. των απευθείας αναθέσεων, ως τα σκάνδαλα βουλευτών και στελεχών της που ως γαλάζιες ακρίδες έχουν ορμήσει στον δημόσιο πλούτο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Και προσθέτει: «Τελευταίο επεισόδιο αστειότητας για το κόμμα του κ. Μητσοτάκη, που δεν έχει εμφανιστεί να απαντήσει σε επτά διαδοχικές ερωτήσεις του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, είναι να αναζητά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ».

«Αν είναι τόσο ειλικρινές το ενδιαφέρον της ΝΔ», σημειώνει η Κουμουνδούρου, «ας εμφανιστεί ο εξαφανισμένος αρχηγός της στη Βουλή σε μία από τις επόμενες προκλήσεις του Αλέξη Τσίπρα ή ας προκαλέσει ο ίδιος μια κοινοβουλευτική αναμέτρηση – χωρίς όμως να το βάλει στα πόδια με τη βοήθεια του κ. Τασούλα, όπως την τελευταία φορά».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει και ένα υστερόγραφο αναφορικά με ένα πιθανό debate μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών, του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα – αφού πλέον διανύουμε χρονιά εκλογών.

«ΥΓ. Όσο για εκείνη την τηλεοπτική αναμέτρηση, δεν μπαίνουμε καν στον κόπο να προκαλέσουμε ξανά τη ΝΔ, γιατί έχουμε πια κουραστεί να βλέπουμε τον κ. Μητσοτάκη να ψάχνει κάθε φορά να βρει δικαιολογίες για να το σκάσει», τονίζει η Κουμουνδούρου.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση