HomeHL-TOPΑπολογούνται για την απίστευτη κλοπή σε ιδιοκτήτρια γνωστού μπαρ

Απολογούνται για την απίστευτη κλοπή σε ιδιοκτήτρια γνωστού μπαρ

Έκλεψαν 45.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το κατώφλι της ανακρίτριας Ηρακλείου αναμένεται να περάσουν σήμερα οι δύο άνδρες που φέρεται να εμπλέκονται στην μεγάλη κλοπή που σημειώθηκε σε ιδιοκτήτρια γνωστού μπαρ του Ηρακλείου με λεία πάνω από 45.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για έναν 45χρονο και έναν 39χρονο οι οποίοι έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, ο μεν για κλοπές και ο δε για διακίνηση ναρκωτικών.

Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του εισαγγελέα που τους άσκησε ποινικές διώξεις ενώ πήραν προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα.

Αναζητείται το ζευγάρι

Ένα ζευγάρι φαίνεται να οργάνωσε την κλοπή το οποίο και διαφεύγει της σύλληψης.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, όλα συνέβησαν όταν η ιδιοκτήτρια γνωστού μπαρ στα δυτικά προάστια είχε προσλάβει στην επιχείρησή της μία 29χρονη, μητέρα τριών παιδιών, από το Λίβανο. Μάλιστα, την είχε συμπαθήσει γι’ αυτό και της είχε παραχωρήσει ένα δωμάτιο στο ίδιο της το σπίτι για να μείνει.

Η 29χρονη με τη βοήθεια 3 Μαροκινών κατάφερε και της πήρε από την ντουλάπα του σπιτιού της το ποσό των 45.000ευρώ και όλα της κοσμήματα.

Η 29χρονη όπως φαίνεται έδωσε τα κλειδιά του σπιτιού στον 45χρονο Μαροκινό φίλο της, όπου εκείνος μαζί με δύο ακόμη άτομα, 45 ετών επίσης και 39, μπήκαν στο σπίτι της ιδιοκτήτριας και πήραν τα χρήματα και τα κοσμήματα που είχε κρυμμένα στην ντουλάπα.

Η 29χρονη μία ημέρα μετά την κλοπή ισχυρίστηκε στην επιχειρηματία ότι έπρεπε να φύγει επειγόντως για προσωπικά θέματα που της είχαν προκύψει και μάλιστα κλαίγοντας.

Λίγες ημέρες μετά η ιδιοκτήτρια του μπαρ αντιλήφθηκε την κλοπή και κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

Μετά από έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης ασφάλειας Ηρακλείου οι δράστες της κλοπής ταυτοποιήθηκαν και εντοπίστηκαν στο Ηράκλειο οι δύο Μαροκινοί, ο 45χρονος και ο 39χρονος στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των κοσμημάτων και ελάχιστα χρήματα.

Η 29χρονη μαζί με τον 45χρονο με τον οποίο διατηρούσε σχέση έχουν εξαφανιστεί και αναζητούνται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση