HomeHL-GreeceΜοσχάτο: Προφυλακιστέα η 47χρονη για τον θάνατο του 50χρονου ασφαλιστή-λογιστή

Μοσχάτο: Προφυλακιστέα η 47χρονη για τον θάνατο του 50χρονου ασφαλιστή-λογιστή

Το βίντεο από το σπίτι του 50χρονου στο Μοσχάτο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 47χρονη, μετά τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, για τον θάνατο του 50χρονου ασφαλιστή-λογιστή στο Μοσχάτο.

Όπως είχε γίνει γνωστό, ο 50χρονος (Ν.Κ.) τη στιγμή του θανάτου του βρισκόταν στο διαμέρισμα δευτέρου ορόφου στην οδό Άνδρου μαζί με μια 47χρονη (Ε.Σ.), πελάτισσά του. Η ίδια είχε φτάσει εκεί λίγο νωρίτερα, προκειμένου να του ζητήσει τα χρήματα που της είχε αποσπάσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος σύμβουλος επιχειρήσεων της 47χρονης γυναίκας, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη της, είχε αποσπάσει από εκείνη και από μέλη της οικογένειάς της ένα ποσό της τάξεως των 200.000 ευρώ περίπου. Εκεί άρχισε ένας έντονος διαπληκτισμός.

Λίγο αργότερα ο 50χρονος βρέθηκε κρεμασμένος με μια ζώνη στον λαιμό του από ένα μονόζυγο. Η ίδια αρνείται την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση που της αποδίδεται και υποστηρίζει πως απλώς συμμετείχε στην αυτοκτονία του ασφαλιστή-λογιστή.

Βίντεο από το σπίτι του 50χρονου λογιστή στο Μοσχάτο: «Εγώ θα σε σκοτώσω σήμερα, πού πήγαν τα λεφτά;»

Σε βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή «Tlive» του Alpha, καταγράφονται οι τελευταίες στιγμές πριν από τον απαγχονισμό του 50χρονου στο Μοσχάτο, από τη 47χρονη που κατηγορείται για τον θάνατό του.

Σε αυτό ακούγεται να του λέει, μεταξύ άλλων: «Εγώ μπορεί να μην έχω τη δύναμη να σκοτωθώ, γιατί έχω τελειώσει, αλλά θα σε σκοτώσω». Παράλληλα, τον ρωτάει «πού πήγαν τα λεφτά; Πες μου», ενώ τον κατηγορεί πως εξαπάτησε τη μητέρα της και τα συγγενικά της πρόσωπα. Επιπλέον, τον κατηγορεί ότι έπειθε κόσμο να βάζει υποθήκη σπίτια, τάζοντάς τους επενδυτικά προγράμματα.

Εκείνος, καθισμένος στον καναπέ, της απαντά «όλα εγώ τα έχασα και δεν έχω συνειδητοποιήσει πώς».

Κάποια στιγμή της λέει πως τα χρήματα χάθηκαν «στην ανακύκλωση» και της ζητάει να σβήσει το βίντεο.

Από την πλευρά της, η 47χρονη, η οποία είναι εμφανώς αναστατωμένη, ακούγεται να του λέει «τελείωσες και κατέστρεψες πολλές οικογένειες. Εγώ θα σε σκοτώσω σήμερα».

Το βίντεο από το σπίτι του 50χρονου στο Μοσχάτο

Στο δεύτερο βίντεο ακούγεται η 47χρονη να φωνάζει προς τον 50χρονο «με τι ψυχή έφερες στο παιδί μου αυτοκίνητο και ήταν άλλου; Αν το παιδί μου χτύπαγε στο δρόμο θα μου το κλείνανε μέσα. Ηταν ανασφάλιστο!».

Στη συνέχεια, ακούγεται η γυναίκα να συνεχίζει τις απειλές εναντίον του άνδρα. Του λέει «θα σε σκοτώσω», με εκείνον να απαντάει «σκότωσέ με». Μάλιστα, ο 50χρονος λέει στη γυναίκα «αν δεν με σκοτώσεις εσύ τώρα, θα με σκοτώσουν στη φυλακή».

Κάποια στιγμή, η 47χρονη κρατάει ένα σχοινί και του λέει σήκω πάνω, γιατί θα σκοτώσουν και τα παιδιά σου. «Θα υποφέρεις», του λέει, «θα σε κρεμάσω».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση