HomeHL-9Κρίνεται σήμερα η τύχη της Εύας Καϊλή, ζητά να αφεθεί ελεύθερη

Κρίνεται σήμερα η τύχη της Εύας Καϊλή, ζητά να αφεθεί ελεύθερη

Παρουσιάζεται στο προδικαστικό συμβούλιο με αίτημα την αποφυλάκιση. Θα δηλώσει αθώα και θα δώσει μάχη να το αποδείξει, υποστήριξε o δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην υπόθεση του Qatargate, σήμερα, το προδικαστικό συμβούλιο θα αποφανθεί αν η Εύα Καϊλή θα αφεθεί προσωρινά ελεύθερη με περιοριστικούς όρους ή θα παραμείνει προφυλακισμένη.

Η Εύα Καϊλή θα δηλώσει αθώα και θα δώσει μάχη να το αποδείξει, τόνισε o δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος στους ανταποκριτές των Βρυξελλών.

Από την άλλη, ενδιαφέρον και ανησυχία προκαλούν οι αποκαλύψεις Παντσέρι, ο οποίος φέρεται να είπε ότι έδινε στον ευρωβουλευτή Ταραμπέλα μίζες των 20.000 ευρώ ανά φορά μέσα σε χάρτινες σακούλες.

Ο Ταραμπέλα από την πλευρά του είπε στο RTL ότι περιμένει τις αρχές να τον καλέσουν και δεν θα κάνει σχόλια προς το παρόν.
Για «ανθρώπινη βόμβα στις υπηρεσίες της δικαιοσύνης και της αλήθειας» κάνει λόγο η αρχισυντάκτρια της Soir, μιλώντας για τον νόμο που οδήγησε στην υπογραφή του μνημονίου από τον Παντσέρι.

Παράλληλα, ακόμη ένα άτομο που είχε σχέση με τον Ιταλό πρώην ευρωβουλευτή συνελήφθη στην Ιταλία και πρόκειται για τη λογίστριά του.

Τώρα αναμένονται πολλές ακροάσεις για τον Παντσέρι, μέχρι να υπάρξει κάποια απόφαση από τη δικαιοσύνη.

«Ο Αντόνιο Παντσέρι είναι έτοιμος να πει όλα όσα γνωρίζει», δηλώνει -με αποκλειστική του συνέντευξη στην ΕΡΤ– ο δικηγόρος του, μετά την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας με τις βελγικές Αρχές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Le Soir”, ήδη ο Παντσέρι έχει επιβεβαιώσει ότι ο Βέλγος ευρωβουλευτής Μαρκ Ταραμπέλα έχει λάβει χιλιάδες ευρώ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση