HomeHL-SportsΓκούντι Τοράρινσον: «Να κρατάμε περισσότερο την μπάλα στα μεγάλα ματς»

Γκούντι Τοράρινσον: «Να κρατάμε περισσότερο την μπάλα στα μεγάλα ματς»

Ο Γκούντι Τοράρινσον μίλησε για το πρόσφατο ματς του ΟΦΗ στην Τούμπα και έδωσε το «στίγμα» του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για το πρόσφατο 0-0 του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ αλλά και ευρύτερα τους Κρητικούς μίλησε ο μπακ της ομάδας Γκούντι Τοράρινσον στον Focus Fm 103,6.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ

Για το ΠΑΟΚ -ΟΦΗ: «Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς σε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, ειδικά απέναντι στον ΠΑΟΚ που βρίσκεται σε φόρμα, αλλά το επόμενο βήμα που πρέπει να κάνουμε είναι να μπορούμε να κρατάμε περισσότερο την μπάλα σε μεγάλα παιχνίδια, μπορούμε να το κάνουμε προς το παρόν μόνο με ομάδες που βρίσκονται στην ίδια βαθμολογία με εμάς».

 Για τον γκολκίπερ Μανδά: «Είναι πολύ καλός. Και στο τέλος του παιχνιδιού ήταν εκεί όταν τον χρειαστήκαμε. Ήταν εξαιρετικός μέχρι τώρα στη σεζόν και ελπίζουμε να συνεχίσει με την ίδια φόρμα, γιατί έτσι όπως παίζουμε στα τελευταία παιχνίδια είναι πολύ δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα να μας κερδίσει».

Για την τακτική του ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Προσπαθήσαμε να πιέσουμε ψηλά τον ΠΑΟΚ. Όταν παίζεις απέναντι σε θεωρητικά καλύτερες ομάδες τραβιέσαι πίσω. Δεν το κάναμε και λειτούργησε καλά αυτό για μας ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Κάποιες φορές ανταποκρίθηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο πρέσινγκ και έγιναν επικίνδυνοι, αλλά ένιωσα ότι τους σοκάραμε λίγο με την πίεση ψηλά. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο δύσκολο να το εφαρμόσουμε γιατί απαιτεί πολύ ενέργεια να τρέχεις κυνηγώντας την μπάλα.

Ήταν σωστή, πάντως, η απόφαση τακτικής του προπονητή μας να πιέσουμε ψηλά τον ΠΑΟΚ».

Για τον συμπατριώτη του Ίνγκανσον: «Είμαστε καλοί φίλοι. Παίξαμε πολλές φορές μαζί στις εθνικές ομάδες της Ισλανδίας. Μιλήσαμε περισσότερο για οικογενειακά θέματα και λιγότερο για το παιχνίδι.

Βέβαια στο τέλος χαρούμενοι είμασταν εμείς. Έκανε σημαντική καριέρα και είμαι περήφανος γι’ αυτόν που είναι αρχηγός του ΠΑΟΚ».

Διαφήμιση
Διαφήμιση