HomeHL-TOPΈκλεψαν 45.000 ευρώ και κοσμήματα από ιδιοκτήτρια γνωστού μπαρ στο Ηράκλειο

Έκλεψαν 45.000 ευρώ και κοσμήματα από ιδιοκτήτρια γνωστού μπαρ στο Ηράκλειο

Συνελήφθησαν οι δύο από τους τέσσερις δράστες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την είχε στην επιχείρηση της και της είχε παραχωρήσει και ένα δωμάτιο στο σπίτι της για να μένει.

Η ιδιοκτήτρια γνωστού μπαρ στα δυτικά προάστια του Ηρακλείου είχε συμπαθήσει πολύ την 29χρονη κοπέλα από το Λίβανο η οποία είναι και μητέρα 3 ανήλικων παιδιών. Θέλησε να την βοηθήσει όμως τελικά όπως αποδείχτηκε της βγήκε σε κακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 29χρονη με τη βοήθεια 3 Μαροκινών κατάφερε και της πήρε από την ντουλάπα του σπιτιού της το ποσό των 45.000ευρώ και όλα της κοσμήματα.

Η 29χρονη όπως φαίνεται έδωσε τα κλειδιά του σπιτιού στον 45χρονο Μαροκινό φίλο της, όπου εκείνος μαζί με δύο ακόμη άτομα, 45 ετών επίσης και 39, μπήκαν στο σπίτι της ιδιοκτήτριας και πήραν τα χρήματα και τα κοσμήματα που είχε κρυμμένα στην ντουλάπα.

Η 29χρονη μία ημέρα μετά την κλοπή ισχυρίστηκε στην επιχειρηματία ότι έπρεπε να φύγει επειγόντως και προσωπικά θέματα που της είχαν προκύψει και μάλιστα κλαίγοντας.

Λίγες ημέρες μετά η ιδιοκτήτρια του μπαρ αντιλήφθηκε την κλοπή και κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

Μετά από έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης ασφάλειας Ηρακλείου οι δράστες της κλοπής ταυτοποιήθηκαν και εντοπίστηκαν στο Ηράκλειο οι δύο Μαροκινοί, ο 45χρονος και ο 39χρονος στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των κοσμημάτων και ελάχιστα χρήματα.

Η 29χρονη μαζί με τον 45χρονο με τον οποίο διατηρούσε σχέση έχουν εξαφανιστεί και αναζητούνται.

Οι δύο συλληφθέντες είναι γνώριμοι των διωκτικών αρχών. Ο 45χρονος είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές για κλοπές ενώ ο 39χρονος είχε επιχειρήσει να περάσει στα κρατητήρια ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Ηρακλείου που τους άσκησε ποινικές διώξεις ενώ αύριο αναμένεται να απολογηθούν ενώπιον της ανακρίτριας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση