HomeHL-LifestyleSurvivor All Star: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο

Survivor All Star: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο

Αναλυτικά όσα έγιναν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν η παίκτρια του Survivor All Star που αποφάσισε το τηλεοπτικό κοινό να στείλει σπίτι της το βράδυ της Τετάρτης (18/1), δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στους άλλους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση Κώστα Παπαδόπουλο και Σπύρο Μαρτίκα της Κόκκινης ομάδας και Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα της Μπλε να συνεχίσουν να αγωνίζονται στους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου.

H ψηφοφορία της δεύτερης εβδομάδας στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ δημιούργησε δυσαρέσκειες, με συνέπεια να ενταθούν οι σχέσεις μεταξύ των παικτών. Ο Σπύρος Μαρτίκας συνέχισε να τα έχει με τις τρεις παίκτριες που τον ψήφισαν, τη Σταυρούλα, την Ελένη και την Ευρυδίκη, ρίχνοντας ωστόσο τα πυρά του στη Σταυρούλα. Ο φαρμακοποιός φαίνεται πως της τα είχε μαζεμένα από το περσινό «Survivor» όπου εκείνη τον ψήφισε με αποτέλεσμα να αποχωρήσει.

«Κρατήθηκε στο παιχνίδι εξαιτίας μου γιατί ξεσκέπασα μία αδικία εναντίον της. Με πρόδωσε την τελευταία στιγμή, αθετώντας την συμφωνία που είχαμε κάνει όλοι μας. Λυπάμαι Σταυρούλα μου για την συμπεριφορά σου με το που συμμετείχες στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Από την Αθήνα κιόλας έχεις επισκεφτεί το μαγαζί του Σάκη δύο τρεις φορές και φάνηκε από τα στόρι σου. Κουνάς την ουρίτσα σου στα μπατζάκια όλων των παικτών από τα γραφεία, πριν ξεκινήσουμε ακόμα. Δεν μιλάς στον Στάθη και τον έχεις απομονώσει. Που σε στήριξε τόσο πολύ. Γιατί; Γιατί θεωρείς ότι κουνώντας τα μπατζάκια σου σε κάποια μεγάλα ονόματα εδώ μέσα, θα κρατηθείς σε αυτό το παιχνίδι. Δεν μπορείς να σταθείς από μόνη σου. Πρέπει ή να γλείψεις ή να προδώσεις. Έτσι θα σταθείς. Ο κόσμος όμως πέρυσι με το που με πρόδωσες, την επόμενη εβδομάδα σε απέβαλε. Εκτίμησα λάθος κι εσύ δεν εκτίμησες πόσο καλό σου έκανα πέρυσι. Με πείραξε και παρασύρθηκες από την πρόταση της Ευρυδίκης κι ελαφρά τη καρδία μου έριξες μία ψήφο» ανέφερε ο φαρμακοποιός.

Η Σταυρούλα έδωσε τις δικές της απαντήσεις στις κατηγορίες και αναρωτήθηκε γιατί «τόσο μίσος; Τόση κακία; Τόσα απωθημένα;». Όπως είπε ο Σπύρος δεν την έπιασε ποτέ προσωπικά να της μιλήσει και επέλεξε να το κάνει μπροστά σε όλους στο συμβούλιο.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μάλιστα δεν δίστασε να πει ότι ο Σπύρος Μαρτίκας φέρθηκε σαν δικαστής στο χθεσινό συμβούλιο. Όπως είπε δεν χρειάζονται στο παιχνίδι κανέναν δικαστή ούτε θέλουν να κριθούν για μια ψήφο.

Στο στρατόπεδο των «Μαχητών» ένταση επικράτησε μεταξύ της Καρολίνας και της Στέλλας. Η Στέλλα υποστήριξε πως η Καρολίνα δεν τη συμπαθεί και ψηφίστηκε αδίκως. Λίγο μετά, η Στέλλα είπε το παράπονό της και η Καρολίνα της επιτέθηκε. «Πιέζεις να μάθεις ποιοι σε ψήφισαν», της είπε η Καρολίνα με την Στέλλα να το αρνείται.

Λίγο πριν το στίβο μάχης οι τόνοι ανέβηκαν. Ο Βασάλος δέχεται επίθεση συνεχώς για το ότι χωρίς να είναι δυνατός αγωνιστικά, μένει στο απυρόβλητο των ψηφοφοριών, κάτι που τον εκνεύρισε και δεν δίστασε να πει: «Την επόμενη εβδομάδα να ψηφιστώ να ησυχάσουν οι απέναντι».

Ωστόσο, η θερμοκρασία ανέβηκε όταν η συζήτηση έφτασε στον Σάκη Κατσούλη. Η σύρραξη για την Μπλε ψηφοφορία γενικεύθηκε και η Μαριαλένα και ο Σάκης τοποθετήθηκαν με αποτέλεσμα να ξεφύγει ο καυγάς. Ο Σάκης Κατσούλης μίλησε με καλά λόγια για την Καρολίνα και ο Νίκος Μπάρτζης είπε πως αυτό είναι κάτι που προσβάλλει τον ίδιο και τους συμπαίκτες τους.

«Νιώθετε ότι σας προσέβαλα;», ρώτησε ο Σάκης με έντονο ύφος και οι απαντήσεις που έλαβε ήταν ποικίλες.

Στο μεταξύ η Κατερίνα Δαλάκα που είχε νοσηλευτεί τις προηγούμενες ημέρες, επέστρεψε στην παραλία και οι συμπαίκτες της την υποδέχτηκαν με πανηγυρισμούς. Ωστόσο δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί.

Οι Κόκκινοι με φόρα από την χθεσινή τους νίκη στο αγώνισμα της 3ης ασυλίας μπηκαν δυνατά και προηγήθηκαν με τον Χανταμπάκη να κάνει το 1-0. Η Στέλλα ισοφάρισε σε 1-1 για τους Μπλε και οι Μπόγδανος και Εύη τους έφεραν μπροστά με 3-1.

Οι Κόκκινοι με Σάκη και Αφροδίτη έκαναν το 3-3, όμως οι μπλε βρήκαν τρόπο με τον «Μισθοφόρο» να περάσουν ξανά μπροστά στο σκορ.

Ασημίνα, Μάριος-Πριαμος και Σταυρούλα έκαναν το 6-4 για τους Διάσημους, με τους Μαχητές να κάνουν το 6-6 με Γκότση και Βασάλο.

Η Ευρυδίκη έκανε το 7-6 για τους Κόκκινους, ο Μαρτίκας το 8-6, ο Μπόγδανος προσπάθησε να κρατήσει τους μπλε στο παιχνίδι, όμως Σταυρούλα και Ασημίνα το έληξαν με τους Διάσημους να κατακτούν τη νίκη με 10-7 και να τρώνε την ομελέτα τους.

Η νίκη έφερε πιο κοντά τους Μάριο και Σταυρούλα, ενώ Σάκης και Μαριαλένα προσπαθούσαν ηρεμήσουν την Καρολίνα που είχε ξεσπάσει σε κλάματα για την ήττα της ομάδας της.

Οι μπλε συνέχισαν να είναι στην «τσίτα» σχετικά με τις διαμαρτυρίες για fair play, με τον Τάκη Καρακγούνια να μην μπορεί να δεχθεί την ήττα του.

Οι Κόκκινοι από την άλλη όχι μόνο γέμισαν τα στομάχια τους με ομελέτα και συνήλθαν, αλλά είχαν και μεζέ χταποδάκι στα κάρβουνα.

Στο Συμβούλιο του νησιού και πριν ο Γιώργος Λιανός ανακοινώσει τον παίκτη που θα αποχωρούσε τους ενημέρωσε για την κατάταξη τους στα αγωνίσματα με τον Σάκη Κατσούλη να βρίσκεται στην 1η θέση από τους Κόκκινους και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην τελευταία, ενώ για τους Μπλε στην κορυφή βρέθηκε ο Γκότσης και στην ουρά της βαθμολογίας η Καρολίν.

Οι τηλεφωνικές γραμμές είχαν ανοίξει από χθες κι όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός, ο παίκτης που είδε την πόρτα της εξόδου και θα επιστρέψει στην Ελλάδα, είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Δεν ένιωθα ότι θα φύγω σήμερα. Ωστόσο είναι η γνώμη του κοινού. Αυτό που έλεγα στα παιδιά είναι ότι είμαι με το ένα πόδι πιο κοντά στο σπίτι μου, στην οικογένειά μου, στους φίλους μου, στα ζωάκιά μου, οπότε είμαι χαρούμενη που επιστρέφω σε εκείνους. Θα μου λείψουν σίγουρα όλοι εδώ πέρα. Ήταν νωρίς, αλλά δεν πειράζει. Προχωράμε. Θα ήθελα να είναι νικητής ο Κωνσταντίνος και πιστεύω ότι θα φτάσει πολύ ψηλά και θα φέρει άλλη μια κούπα στο σπίτι» δήλωσε η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας πριν αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο.

Φυσικά σε κατάσταση σοκ ήταν κι ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος έτρεξε αμέσως κοντά της, την κράτησε αγκαλιά και την φίλησε στο μάγουλο. Λίγο αργότερα πήρε τον λόγο κι ανέφερε: «Δεν έχω λόγια. Δεν το περίμενα να σου είμαι ειλικρινής. Πέφτω από τα σύννεφα και δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Καθετί που έρχεται στην ζωή, χρειάζεται ψυχραιμία, ό,τι κι αν γίνει. Προχωράμε παρακάτω, δεν χάθηκε ο κόσμος, σε ένα παιχνίδι είμαστε».

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση