HomeHL-9Tripadvisor: Η Κρήτη 2ος καλύτερος προορισμός στον κόσμο για φαγητό το 2023

Tripadvisor: Η Κρήτη 2ος καλύτερος προορισμός στον κόσμο για φαγητό το 2023

Η Κρήτη αναδείχθηκε 4ος δημοφιλέστερος προορισμός στην Ευρώπη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ισχυρή είναι η ελληνική παρουσία στα βραβεία που ανακοίνωσε η Tripadvisor για το 2023, με τους καλύτερους προορισμός στον κόσμο και στην Ευρώπη.

Στις σχετικές Λίστες, η Ελλάδα έχει παρουσία στις Λίστες με τους δημοφιλείς προορισμούς, με τους καλύτερους προορισμούς για φαγητό με τα καλύτερα μέρη για πολιτισμό και με τους καλύτερους προορισμούς για φυσικά τοπία.

Αναλυτικά, η Κρήτη αναδείχθηκε 2ος καλύτερος προορισμός στον κόσμο και στην Ευρώπη για φαγητό και η Αθήνα 3ος καλύτερος προορισμός για πολιτισμό στον κόσμο. Επίσης, η Κρήτη αναδείχθηκε 7ος δημοφιλέστερος προορισμός στον κόσμο και 4ος δημοφιλέστερος προορισμός στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με το travel.gr, στην ευρωπαϊκή λίστα με τους δημοφιλέστερους προορισμούς, πρώτο είναι το Λονδίνο, δεύτερη η Ρώμη και τρίτο το Παρίσι. H Ρόδος αναδείχθηκε 12ος δημοφιλέστερος προορισμός στην Ευρώπη και η Σαντορίνη 15ος δημοφιλέστερος προορισμός στην Ευρώπη. Επιπλέον, η Ζάκυνθος αναδείχθηκε 17ος καλύτερος προορισμός στον κόσμο για φυσικά τοπία.

Να σημειωθεί, ότι κάθε χρόνο, το Tripadvisor αναλύει τις εκατομμύρια κριτικές που υποβάλλονται στην πλατφόρμα του τους τελευταίους 12 μήνες από μια παγκόσμια κοινότητα εκατοντάδων εκατομμυρίων ταξιδιωτών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση