HomeHL-9Κοιμητήριο του Αγίου Κωνσταντίνου: Έσπασαν δέντρα από τον αέρα

Κοιμητήριο του Αγίου Κωνσταντίνου: Έσπασαν δέντρα από τον αέρα

Ευτυχώς δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αυτό που όλοι φοβόντουσαν έγινε απόψε στο Κοιμητήριο του Αγίου Κωνσταντίνου και ευτυχώς δεν είχαμε θύματα.

Κλαδιά από τα πεύκα που είχαν χαρακτηριστεί επικίνδυνα και είχαν επισημανθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες για να κοπούν έσπασαν και έπεσαν ανάμεσα στους τάφους, ευτυχώς όμως χωρίς να χτυπήσει κανείς.
dentro-ag-konstan2

Υπενθυμίζετε ότι τουλάχιστον 20 δέντρα είναι επικίνδυνα και υπάλληλοι του Δήμου τα έχουν επισημάνει με κόκκινη μπογιά από τον περασμένο Οκτώβριο ενώ είχαν τοποθετήσει ειδικές κορδέλες σήμανσης προκειμένου να μην επιτρέπεται η είσοδος στους επισκέπτες για λόγους ασφαλείας.

Μάλιστα κλαδιά δέντρων που έχουν μεγαλώσει αρκετά έχουν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στον τρούλο της εκκλησίας.

Μάλιστα, ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού του Κοιμητηρίου, πατέρας Κωνσταντίνος Πιτσικάκης, τον περασμένο Αύγουστο είχε δηλώσει στο cretapost, ότι τουλάχιστον 20 δέντρα είναι επικίνδυνα.

«Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 20 πεύκα τα οποία είναι άκρως επικίνδυνα. Παρουσιάζουν επικίνδυνη κλίση ενώ σε πολλές περιπτώσεις έχει φουσκώσει το έδαφος. Βάζουμε βέβαια συχνά τσιμέντο στο σημείο που έχουν σπάσει οι πλάκες για να μην πέσει και τραυματιστεί κάποιος άνθρωπος αλλά χρειάζεται να γίνουν περισσότερα πράγματα», τονίζει μιλώντας στο cretapost ο πατέρας Κωνσταντίνος ενώ παράλληλα αναφέρει πως στα χρόνια που είναι εκείνος στην Ενορία έχουν πέσει τρία πεύκα «εξαιτίας της επικίνδυνης κλίσης που είχαν, χωρίς ευτυχώς να θρηνήσουμε θύματα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση