HomeΕΛΛΑΔΑΝΔ προς Νίκο Παππά: Πίσω από τον κωδικό Α2 κρύβεται ο Αρτεμίου;

ΝΔ προς Νίκο Παππά: Πίσω από τον κωδικό Α2 κρύβεται ο Αρτεμίου;

Τι αναφέρει το ηλεκτρονικό μήνυμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το νέο SMS που προσκόμισε σήμερα στο Ειδικό Δικαστήριο η υπεράσπιση του Χρήστου Καλογρίτσα, σύμφωνα με το οποίο ο Νίκος Παππάς φέρεται να ενημερώνει τον επιχειρηματία, καταγράφοντας ποσοστά επιχειρηματιών για τη δημιουργία τηλεοπτικού καναλιού μετά το διαγωνισμό τηλεοπτικών αδειών, σχολίασε η ΝΔ καλώντας το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργό να απαντήσει «αν πίσω από τον κωδικό A2 κρύβεται πράγματι ο Αρτέμης Αρτεμίου;».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εκτός από τη διανομή τσαντών με «μαύρο» χρήμα, όπως κατατέθηκε επώνυμα στο Ειδικό Δικαστήριο, φαίνεται, με βάση sms του κ. Παππά που αποκάλυψε σήμερα ο κ. Καλογρίτσας, ότι ειδικευόταν και στη διανομή ποσοστών μεταξύ των καναλαρχών. Κι όλα αυτά φυσικά, στο όνομα της διαφάνειας και της ελευθεροτυπίας! ΥΓ: Αλήθεια, θα μας απαντήσει ο κ. Παππάς αν πίσω από τον κωδικό Α2, κρύβεται πράγματι ο Αρτέμης Αρτεμίου;» ήταν το σχόλιο της ΝΔ.

Η κατάθεση του συγκεκριμένου sms, σύμφωνα με όσα δήλωσε η υπεράσπιση του κ. Καλογρίτσα, αποδεικνύει τη σύμπραξη του πρώην υπουργού Επικρατείας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με τον δικαζόμενο επιχειρηματία, αλλά και τις σχέσεις του με τον δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου.

«Είναι ένα καινούργιο sms που εστάλη στις 15/9/2016. Σε αυτό το sms αναφέρεται το όνομα του Αρτεμη Αρτεμίου, με την κωδική ονομασία Α2, του ανθρώπου στον οποίο αναφέρθηκε η γραμματέας του κ. Καλογρίτσα Ευθαλία Διαμαντή. Το sms αυτό είναι σημαντικό στοιχείο και προέρχεται από τον Νίκο Παππά».

Τι αναφέρει το ηλεκτρονικό μήνυμα

«Ιβάν 35, Καλογρίτσας 35, Α2 16, Κουρής 10, Μάρης 4. Α2 αυτός που θα δεις 12.30. Α2 και Καλογρίτσας είναι αδιαίρετο προφανώς» αναγράφει το sms προς τον κ. Καλογρίτσα» ανέφερε ο Άγγελος Καραχάλιος, συνήγορος του επιχειρηματία και συμπλήρωσε:

«Δυο ημέρες μετά τη συνάντηση Φουρλεμάδη με τον Καλογρίτσα έχουμε προσπαθήσει να βρεθεί άλλη λύση για να κατατεθεί η πρώτη δόση. Αυτό το sms ενισχύει τη θέση μας ότι υπήρχε στενή συνεργασία Παππά και Καλογρίτσα και δείχνει ευθεία σύμπραξη».

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση