HomeΚΡΗΤΗΤο Σεπτέμβρη η αποίφητηση του MBS

Το Σεπτέμβρη η αποίφητηση του MBS

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η 12η αποφοίτηση του ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ MBS στο κινηματοθέατρο «Astoria».

Οι φοιτητές των τμημάτων Business, Art & Design και Multimedia παρακολούθησαν και ολοκλήρωσανεπιτυχώς, στο Ηράκλειο Κρήτης, τα αντίστοιχα προγράμματα του Αγγλικά κρατικού Πανεπιστημίου

Nottingham Trent University.

Έτσι, αποκτούν το πτυχίο τους απευθείας από το πανεπιστήμιο Nottingham Trent University, όπως αυτό που αποκτούν και οι φοιτητές που σπουδάζουν στην έδρα του πανεπιστημίου στο Nottingham.

Η τελετή αποφοίτησης θα γίνει ακολουθώντας το τελετουργικό που προβλέπεται από την παράδοση της Βρετανικής Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Διεθνών Συνεργασιών του Nottingham Trent University, Dr. Simon Mercado.

Στην τελετή αποφοίτησης του ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ MBS κάθε χρόνο παρευρίσκονται εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, οικονομικοί παράγοντες, φορείς και πλήθος κόσμου.

Το ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΚΡΗΤΗΣ MBS, είναι ένα υψηλού κύρους κολλέγιο παροχής προγραμμάτων σπουδών Ανώτατης Εκπαίδευσης, με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης. Είναι πλήρως αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας, με άδεια λειτουργίας και παροχής υπηρεσιών Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.

Οι απόφοιτοί του πιστοποιούνται αυτομάτως από το UK NARIC – National Academic Recognition Information Centre (ΔΟΑΤΑΠ Μεγ. Βρετανίας) και τα πτυχία που τους απονέμονται έχουν πλήρη επαγγελματική αναγνώριση από το Ελληνικό Δημόσιο και είναι επαγγελματικά ισότιμα με τα αντίστοιχα Ελληνικών ΑΕΙ.

Το ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΚΡΗΤΗΣ MBS δραστηριοποιείται στην εκπαίδευση από το 1979. Το 1998 ξεκινάει συνεργασία σαν οργανισμός με το κρατικό Βρετανικό πανεπιστήμιο Nottingham Trent University, το 2010 με ένα από τα πιο γνωστά πανεπιστήμια παγκοσμίως, το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου και το 2012 με το κρατικό Βρετανικό πανεπιστήμιο Staffordshire University.

Πληροφορίες στο τηλ. 2810/342.700, www.mbs.edu.gr.