HomeHL-LifestyleSurvivor All Star Spoiler: Ποιος είναι ο παίκτης που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο

Survivor All Star Spoiler: Ποιος είναι ο παίκτης που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εκτός ριάλιτι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το επεισόδιο του Survivor All Star, που προβλήθηκε εχθές, Τρίτη 17 Ιανουαρίου, τα είχε όλα, αγώνα ασυλίας, παιχνίδια, αλλά και μία ψηφοφορία.

Στο επεισόδιο παρουσιάστηκε μάλιστα και για πρώτη φορά φέτος στο κοινό, το πρώτο παιχνίδι της Καραϊβικής και ο Γιώργος Λιανός υποδέχθηκε τις δύο ομάδες, όπου και πέρασαν μαζί διασκεδαστικό χρόνο με έπαθλο δύο τοστ με ζαμπόν και τυρί.

Από την άλλη Κώστας Παπαδόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Σπύρος Μαρτίκας περίμεναν έναν ακόμα υποψήφιο για αποχώρηση, για να κλείσει η τετράδα αυτής της εβδομάδας. Με τους μπλε να χάνουν με σκορ 4-10, οδηγήθηκαν στο συμβούλιο, όπου υπέδειξαν την Καρολίνα υποψήφια προς αποχώρηση.

Τα spoiler για το ποιος θα φύγει από το Survivor All Star ξεκίνησαν ήδη από σήμερα το πρωί με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι μία γυναίκα εγκαταλείπει τον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» και ενώ τα πρώτα spoiler ήθελαν την Καρολίνα Καλύβα να αποχωρεί από παιχνίδι, τις τελευταίες ώρες μοιάζει να γίνεται η ανατροπή, η οποία φέρνει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, εκτός ριάλιτι.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση