HomeΚΡΗΤΗΣυνάντηση εργασίας στην 7η ΥΠΕ Κρήτης για το ΠΑΓΝΗ

Συνάντηση εργασίας στην 7η ΥΠΕ Κρήτης για το ΠΑΓΝΗ

Τι συζητήθηκε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με γνώμονα την προαγωγή και διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας και την παροχή άμεσων και σύγχρονων Υπηρεσιών Υγείας στον Πολίτη πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας στο γραφείο του Διοικητή της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, κ. Νεκτάριου Παπαβασιλείου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Υποδιοικητής της 7ης Υ.Πε. κ. Δημήτριος Αγαπίου, ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου κ. Γεώργιος Χαλκιαδάκης, ο Αναπληρωτής Διοικητής ΠαΓΝΗ κ. Στυλιανός Κτενιαδάκης, ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας του ομώνυμου Νοσοκομείου κ. Νικόλαος Τζανάκης, η Διευθύντρια Αναισθησιολογικής Κλινικής ΠαΓΝΗ κα Αλεξάνδρα Παπαϊωάννου, καθώς και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου κ. Αλέξανδρος Πατριανάκος.

Στη συζήτηση που ακολούθησε έγινε γόνιμη, ειλικρινής και ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων και θέσεων με μοναδικό και απώτερο στόχο το καλό και το όφελος του Ασθενή.

Χαιρόμαστε για τη σύμπνοια των απόψεων, το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών και εκφράζουμε την από κοινού πεποίθηση για αμοιβαία εμπιστοσύνη και σεβασμό ως στοιχεία μιας υγιούς και εποικοδομητικής συνεργασίας.

Σε καμία περίπτωση, η ενέργεια του Διοικητή ΠαΓΝΗ δεν αποσκοπούσε στην προσβολή και αμφισβήτηση της προσωπικότητας των Αναισθησιολόγων.

Η αντιμετώπιση μελλοντικών στο εξής ζητημάτων θα επιλύονται από την Ιατρική Υπηρεσία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση