HomeHL-LifestyleΑλέξης Γεωργούλης: Έκανε «έφοδο» στην παράσταση της Βίκυς Σταυροπούλου

Αλέξης Γεωργούλης: Έκανε «έφοδο» στην παράσταση της Βίκυς Σταυροπούλου

«Σαν όραμα μου φάνηκε» αναφώνησε η ηθοποιός μετά τη φάρσα του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Αλέξης Γεωργούλης και η Βίκυ Σταυροπούλου διατηρούν μία στενή φιλία, η οποία κρατάει εδώ και πολλά χρόνια. Συγκεκριμένα οι δύο ηθοποιοί συμπρωταγωνίστησαν το 2001 – 2002 στη δημοφιλή σειρά «Είσαι το ταίρι μου» και έκτοτε τους δένει μία δυνατή αγάπη.

Μάλιστα συχνά κοινοποιούν στιγμιότυπά τους στα κοινωνικά δίκτυα, εκφράζοντας τα τρυφερά συναισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον.

Εχθές το βράδυ, ο Αλέξης Γεωργούλης έκανε μία φάρσα στη Βίκυ Σταυροπούλου, τη στιγμή που η ίδια βρισκόταν στη σκηνή της παράστασης στην οποία συμμετέχει. Πιο συγκεκριμένα ο ευρωβουλετής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε «έφοδο» στη θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι», τη στιγμή που η Βίκυ Σταυροπούλου και η Μαρία Λεκάκη βρίσκονταν επί σκηνής.

«Συνεργός» σε αυτή τη φάρσα ήταν η Σοφία Βογιατζάκη, η οποία έδινε οδηγίες και παρότρυνε τον ηθοποιό να κάνει το πέρασμά του από τη σκηνή.

Έτσι λοιπόν, ο Αλέξης Γεωργούλης, εμφανίστηκε εντελώς απροειδοποίητα στο κοινό και με τη σειρά της η Σοφία Βογιατζάκη, ανέβασε τα σχετικά αποσπάσματα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Σαν όραμα μου φάνηκε» είπε η Βίκυ Σταυροπούλου, μένοντας άφωνη από τη φάρσα του Αλέξη Γεωργούλη.

protothema.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση