HomeHL-CultureΆστον Κούτσερ – Ρις Γουίδερσπουν πρωταγωνιστούν στη ρομαντική κομεντί «Your Place or Mine»

Άστον Κούτσερ – Ρις Γουίδερσπουν πρωταγωνιστούν στη ρομαντική κομεντί «Your Place or Mine»

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι αγαπημένοι ηθοποιοί ‘Αστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) και Ρις Γουίδερσπουν (Reese Witherspoon) πρωταγωνιστούν στη νέα ρομαντική κομεντί «Your Place or Mine» που θα κάνει πρεμιέρα τον επόμενο μήνα σε συνδρομητική πλατφόρμα.

Σύμφωνα με το σενάριο, το πρωταγωνιστικό ζευγάρι είναι κολλητοί φίλοι εδώ και 20 χρόνια μολονότι είναι διαφορετικοί χαρακτήρες. Η λογίστρια (Ρις Γουίδερσπουν) επιζητά τη ρουτίνα και τη σταθερότητα με τον γιο της στο Λος ‘Αντζελες, ενώ ο σύμβουλος (‘Αστον Κούτσερ) ζει στην άλλη άκρη της χώρας στη Νέα Υόρκη. Οταν αποφασίζουν να κάνουν μία προσωρινή αλλαγή στις ζωές τους για μια εβδομάδα, συνειδητοποιούν ότι μπορεί να χρειάζονται κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που νόμιζαν.

Χαρακτηρίζοντας την ταινία ως μία «ένδειξη αγάπης προς τις ανύπαντρες μαμάδες», η Ρις Γουίδερσπουν πρόσθεσε ότι «ακόμα κι αν η ζωή σας δεν εξελίχθηκε όπως την ονειρευόσασταν υπάρχει η ελπίδα, υπάρχει η χαρά και ακόμη και η αγάπη, μπορεί να βρεθεί».

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Αλίν Μπρος ΜακΚένα και πρωταγωνιστούν επίσης, μεταξύ άλλων οι Ζόι Τσάο (Zoe Chao), Ουέσλι Κίμελ (Wesley Kimmel) και Γκρίφιν Μάθιους (Griffin Matthews). Σύμφωνα με το EW η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου.

Δείτε το Trailer:

ertnews.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση