HomeHL-9Ασθενείς τοπικές βροχές στην Κρήτη

Ασθενείς τοπικές βροχές στην Κρήτη

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αγριεύει ο καιρός σήμερα Τρίτη, σε ορισμένες περιοχές, καθώς στα δυτικά προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το απόγευμα στα βόρεια σποραδικές καταιγίδες, ενώ λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου.

Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα και τις πρώτες πρωινές ώρες στην περιοχή του Καστελλόριζου πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 με ενίσχυση στο Ιόνιο τοπικά έως 7 μποφόρ. Στα ανατολικά αρχικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4, βαθμιαία όμως θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές της και θα φτάσει στα βόρεια τους 11 με 12 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα τους 13 με 16 και κατά τόπους στη νότια νησιωτική χώρα τους 17 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί τοπικά στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.

Ο καιρός στην Κρήτη

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές κατά διαστήματα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση