HomeHL-9Δείτε τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος για την προσεχή βδομάδα

Δείτε τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος για την προσεχή βδομάδα

Στο νομό Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρκετές αναμένεται να είναι από σήμερα και καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Κυριακή 15 Ιανουαρίου:

Από τις 6.30 έως τις 8.30 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στις περιοχές Αγκισαράς, Σαραντάρι, Χερσόνησος, λιμάνι Χερσονήσου, Πάνω Χερσόνησος, Πισκοπιανό, Κουτουλουφάρι, Σταλίδα, παραλιαή οδό Σταλίδας – Μαλλίων, Μάλλια, ΆγΠνεύμα.Στις εκγαταστάσεις των αντλοστασίων της ΔΕΥΑΗ στα Μάλλια και σε όλες τις επιχειρήσεις, ξενοδοχεία και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Από τις 9 έως τις 11 το βράδυ: Δήμος Ηρακλείου: Στη Λ.Κνωσσού από την οδό Βεάκη έως την οδό Ζουρίδη, Λιγορτύνου από την οδό Βεάκη έως την παρ.178, Δημαρά από τη λεωφ.Κνωσσού έως την οδό Καρυάτιδων, Σταυρινίδη από τη λεωφ.Κνωσού έως την οδό Ευζώνων και στις οδούς Αθηνών και Πάτρας.

Από τις 11.30 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στην ΒΙΠΕ στην οδό Ο και στις οδούς Π από την οδό Β έως την οδό Κ, Κ από την οδό Ι έως και εργ.Μάρμη, Ι από την οδό Δ έως την οδό Β περιλαμβανομένων των εργοστασίων Οικοδομική Τεχνική, Τrans Beton, Κρεμέλ, Αλεξίου, Beton Μεσσαράς, ΕΔΙΣΑΚ, ενεργ.κοινότητας Θαλής, Μάρμη, Κλεινάκη, Ένα, Καστρινογιάννη, πρώην Βαθυπέτρου.

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων και δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στο Δ.Αρχανών – Αστερουσίων, στα χωριά Λιγόρτυνος, Τεφέλι, Αποσελέμη, Πυράθι.Στο Δ.Μινώα Πειδάδος στ χωριά Αμουργέλες, Πανόραμα, Στείρωνας, Ζίντα Πατσίδερος .Στις εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων Creta oil, οινοποιείου Λάζου, Μαρμίλ Α.Ε., βιοτεχνίας τσιμεντοσωλήνων και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Τμηματικά στο χωριό Πάρτηρα του Δ.Μινώα Πεδιάδος.

Τρίτη 17 Ιανουαρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Στη περιοχή του φράγματος Πλακιώτισσας, και στις γεωτρήσεις Μεταξοχωρίου – Δαμανιών, Κεφαλογιάννη, Χατζησημεών, Αντωνάκη, Χατζηβασιλείου, ομάδας Κουτεντάκη, ομάδας Ανδρεαδάκη, φράγμα πλακιώτισσας, ομάδας Χαλκιαδάκη, Κωσταριδάκη, ομάδας Κουτεντάκη – Κεφαλογιάννη, Κεφαλογιάννη – Νιωτάκη, Κάββαλου – Κεφαλογιάννη και Δακανάλη – Κυριακάκη.

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μαλεβιζίου: Στο Σκαφιδαρά, πλησίον του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού κέντρου, στην περιοχή του αντλιοστασίου Μεταξά και του πρατηρίου υγρών καυσίμων ΕΚΟ.

Από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Μαλεβιζίου: Στο Γάζι, τμηματικά στις οδούς Γεννήσεως της Θεοτόκου μετά παρόδων, Ελ, Βενιζέλου από την οδό 16 Μαρτύρων μέχρι την οδό Ανθέων και στις οδούς Ανθέων, Μιχ.Βλάχου, Παλμέτη, Αριάδνης, Ψηλορείτη, Ωκεανού, Ηφαίστου, Θέμιδος, Σικελιανού, Ρίτσου, Αγ.Ραφαήλ και 16 Μαρτύρων.

Από τις 12 το  μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Μαλεβιζίου: Στον κόμβο Γαζίου προς Τύλισσο, στην περιοχή της επιχείρησης αλουμινίων Λιαδάκη και του κόμβου προς Τύλισσο και Ελληνοπεράματα.

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Μαλεβιζίου: Στην Αμμουδάρα, στις οδούς Διονύσου και Αππολωνίας .

Στο Γάζι, στις περιοχές Κολυβάς, Αγ.Παντελεήμονας, φανοποιείου Δρακουλάκη στον κόμβο Καλεσσίων – ΠΑΓΝΗ, της επιχειρήσεως σκαπτικών Κρόνος.Στις εγκαταστάσεις του ΙΤΕ, του ΕΝΙΣΑ και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Μαλεβιζίου: Στο Γάζι, τμηματικά στις περιοχές της ταβέρνας Πέριξ στον Αλμυρό, στις εγκαταστάσεις αφαλάτωσης της ΔΕΥΑΜ στην Αμμουδάρα, της γέφυρας του Αλμυρού πριν το ξενοδοχέιο Ακτή Ζεύς, των ξενοδοχείων Παγωμένου και Κλινάκη.Στις οδούς Διός, Σώλονος, Σεφέρη, Σωκράτους, Σουρή, Σπύρου Λούη και στη λεωφ.Μελ.Μερκούρη από την οδό Καρπάθου μέχρι τη γέφυρα του Αλμυρού ποταμού.

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στη Λ.Κνωσσού από την οδό Μ.Αλεξάνδρου μέχρι τη γέφυρα της εθνικής οδού, Πιτσουλάκη από την οδό Μεγαλόχαρης μέχρι τη λεωφ.Κνωσσού, Ερυθραίας από την έως την οδό Μεγ.Αλεξάνδρου μέχρι το 18ο Δημ.σχολ.Ηρακλείου και στις οδούς Κυβέλης Σεργίου, Βαλτεσίου, Εμμ.Παπαδάκη μετά παρόδων και στην λεωφ.Σκορδαλού.

Στη Φοινικιά στην οδό Παναγίας Μαλεβή, στην περιοχή του Δασικού φυτωρίου και της επιχείρησης ΕΛΜΕΝΚΟ ΕΠΕ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση