HomeHL-TOPΑπίστευτη απάτη: Προσποιήθηκαν τον… Κιάνου Ριβς και πήραν 150.000 ευρώ από 55χρονη

Απίστευτη απάτη: Προσποιήθηκαν τον… Κιάνου Ριβς και πήραν 150.000 ευρώ από 55χρονη

Νόμιζε ότι τον… βοηθούσε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια απίστευτη απάτη είχαν στήσει 6 άτομα, αφού προσποιούμενοι τον Κιάνου Ριβς κατάφεραν και απόσπασαν μεγάλο ποσό από μια Ηρακλειώτισσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του crerapost όλα ξεκίνησαν όταν τον Ιούνιο του 2021 η Ηρακλειώτισσα δέχεται μήνυμα στο Instagramm δήθεν από τον αμερικανό ηθοποιό Κιάνου Ριβς που της ζητούσε χρήματα για να πληρώσει τους φόρους των δικαιωμάτων της τελευταίας ταινίας που έκανε. Για την πείσει της είπε ότι θα της επέστρεφε τα χρήματα, και μάλιστα διπλάσιο ποσό, από τα κέρδη που θα είχε.

Η 55χρονη «τσίμπησε» το δόλωμα και άρχισε να του στέλνει ποσά στους 4 τραπεζικούς λογαριασμούς που της είχε υποδείξει. Συνολικά το θύμα έδωσε στους απατεώνες 150.000 ευρώ. Μετά από δύο μήνες, ξαφνικά, ο … «σταρ του Χόλιγουντ» σταμάτησε την επικοινωνία μαζί της και τότε κατάλαβε ότι επρόκειτο για απάτη.

Έτσι τον Γενάρη του 2022 προχώρησε σε καταγγελία. Οι αρχές μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα και αξιοποίηση των στοιχείων διαπίστωσαν ότι πίσω από την απάτη είναι 5 Νιγηριανοί και μια 60χρονη Ελληνίδα. Και οι 6 έχουν ταυτοποιηθεί και βρίσκονται αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση