HomeHL-9Που και πότε θα κοπεί το ρεύμα στην Κρήτη

Που και πότε θα κοπεί το ρεύμα στην Κρήτη

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διακοπές ρεύματος για σήμερα έχει προγραμματίσει η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στην Κρήτη που πρόκειται να εκτελέσει έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση.

Νομός Ηρακλείου

08:00-10:00 Στον Πόρο στην περιοχή του πρώην σινέ Κρόνου και της της εκκλησίας του Αγ. Γεωργίου στον Πόρο στις οδούς Νηρέως, Δαβάκη, Πέλλης, Σινά και Χειμάρας.

08:00-13:00 Στις Μεσαμπελιές, στην περιοχή του s.m.Λεμονάκη, στις οδούς Αθ.Σκουλά, Αριδαίας, Ηούς, Κεραμεικού, Θέμιδος,Αγριλιάς και στην οδό Ερυθραίας από την οδό Διλβόη έως την οδό ΕΠΟΝ.

12:00-16:00 Στο Δ.Ηρακλείου, στο Ηράκλειο, στις οδούς Ευμαθείου από την οδό Παπαπέτρου Γαβαλά έως την οδό Μενεξέδων μετά παρόδων, Ανθέων από την οδό Μενεξέδων έως την οδό Φαιστού μετά παρόδων. Επίσης στις οδούς Ανωγειανάκη, Πρωταγόρα, Νιργιανού, Γερανίων, Λυγαριάς, Μυρτιάς και Πεύκων.

Νομός Χανίων

08:30-15:00 Στο Δ. Κισσάμου, στην Καλυβιανή και σε όλο τον κάμπο της Καλυβιανής.

09:30-15:00 Στο Δ. Ινναχωρίου, σε όλη την περιοχή από Χρυσοσκαλίτισσα μέχρι Λαφονήσι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση