HomeHL-TOPΈχασε το χέρι της η 26χρονη που τραυματίστηκε σε μηχανή του κιμά

Έχασε το χέρι της η 26χρονη που τραυματίστηκε σε μηχανή του κιμά

Από το σημείο του καρπού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έχασε τελικά το χέρι της η 26χρονη γυναίκα που τραυματίστηκε σε μηχανή με κιμά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού δεν κατέστη δυνατό να σωθεί το χέρι της άτυχης γυναίκας με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί.

Η 26χρονη, μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό της, εισήχθη στο χειρουργείο του ΠΑΓΝΗ προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση.

Με μέρος του μηχανήματος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Το σοκαριστικό εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε κρεοπωλείο στο Ασήμι Ηρακλείου.

Τότε, κατά τη διάρκεια εργασιών το χέρι της 26χρονης εργαζόμενης γυναίκας πιάστηκε στη μηχανή του κιμά από το σημείο του καρπού.

Επικράτησε έντονη αναστάτωση με τους συναδέλφους της, έντρομους, να ειδοποιούν τις αρχές.

Μάλιστα, στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΜΑΚ προκειμένου να απεγκλωβίσουν το χέρι της άτυχης 26χρονης.

Όπως αναφέρουν  νεότερες πληροφορίες, οι άνδρες της ΕΜΑΚ αφαίρεσαν τον μεγαλύτερο όγκο του μηχανήματος ωστόσο έμεινε κάποιο καθώς έπρεπε να αφαιρεθεί με τη συνδρομή γιατρών.

ΕΚΗ: Αναγκαιότητα της τήρησης των μέτρων ασφαλείας και υγιεινής στους χώρους εργασίας

Την αναγκαιότητα της τήρησης των μέτρων ασφαλείας και υγιεινής στους χώρους εργασίας τονίζει με ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου με αφορμή το συγκεκριμένο εργατικό ατύχημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΚΗ:

Δεν ξεκίνησε καλά καλά το 2023 να έρχεται να προστεθεί στον ήδη μακρύ κατάλογο των εργατικών ατυχημάτων στο Ηρακλείου, αυτή την φορά με θύμα  μια εργαζομένη  μητέρα 2 ανηλίκων παιδιών 26 ετών  σε κρεοπωλείο στο Ασήμι .Το συγκλονιστικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί ενώ η γυναικά εργαζόταν σε κρεοπωλείο  και βρισκόταν σε διαδικασία αλέσεως του κιμά.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο  με το χέρι στη μηχανή του κιμά. Στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του χεριού της χωρίς αποτέλεσμα.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών  που κατέβαλαν του ΠΑΓΝΗ δεν κατάφεραν να σώσουν το χέρι της. Ο Γ. Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου συν. Μωυσάκης Νεκτάριος και Πρόεδρος του Σωματείου Μαγείρων από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο σημείο προκειμένου να διαπιστώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το νέο αυτό εργατικό το ατύχημα. Τονίζοντας την αναγκαιότητα της τήρησης των μέτρων ασφαλείας και υγιεινής στους χώρους εργασίας.   

Διαφήμιση
Διαφήμιση