HomeHL-LifestyleΙβάν Σβιτάιλο: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα για τον ηθοποιό – Τον απεγκλώβισε η πυροσβεστική από το αυτοκίνητο

Ιβάν Σβιτάιλο: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα για τον ηθοποιό – Τον απεγκλώβισε η πυροσβεστική από το αυτοκίνητο

Δείτε τη δημοσίευση του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Ιβάν Σβιτάιλο, όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, είχε ένα τροχαίο ατύχημα, χθες αργά το βράδυ επιστρέφοντας στο σπίτι του, από τη θεατρική παράσταση όπου πρωταγωνιστεί.

Το αυτοκίνητό του αναποδογύρισε και χρειάστηκε να τον απεγκλωβίσει η πυροσβεστική, που έφτασε άμεσα στο σημείο μαζί και με την τροχαία. Όπως ενημέρωσε όλοι είναι πολύ καλά στην υγεία τους, αφού κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία από το ατύχημα στα κοινωνικά δίκτυα και σχολίασε: «Όλα καλά! Βρεθήκαμε ανάποδα… αλλά ευτυχώς είμαστε ευλύγιστοι».

Δείτε τη δημοσίευση

ivansvitailo_official_3014452727975056618

Σήμερα, 13 Ιανουαρίου ο Ιβάν Σβιτάιλο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και έκανε λόγο για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε.

«Επέστρεφα σπίτι από την παράσταση. 1-2 χιλιόμετρα πριν φτάσω σπίτι, ο δρόμος ήταν ολισθηρός, επειδή είχε βρέξει. Έβγαινα από ένα τούνελ, αλλά δεν έτρεχα. Ήμουν μόνος μου. Το αυτοκίνητο έφυγε στη στροφή, έπεσε πάνω σε ένα σταθμευμένο όχημα, το καβάλησε και απλά γύρισε τούμπα. Δεν έγινε μεγάλη σύγκρουση, απλά ήταν περίεργο να βρεθείς ανάποδα με 50 χιλιόμετρα την ώρα. Βγήκαν άνθρωποι και με βοήθησαν, υπήρχαν μαγαζιά τριγύρω. Όλα καλά» σημείωσε ο ηθοποιός.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση