HomeHL-WorldΗΠΑ: Δύο άντρες άρπαξαν φωτιά προσπαθώντας να κάψουν κέντρο μεταναστών

ΗΠΑ: Δύο άντρες άρπαξαν φωτιά προσπαθώντας να κάψουν κέντρο μεταναστών

Η φωτιά άναψε αστραπιαία και ο άνδρας τυλίχτηκε στις φλόγες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη νύχτα της Δευτέρας, η κάμερα ασφαλείας «αιχμαλώτισε» δύο άνδρες ντυμένους στα μαύρα, με μάσκες να καλύπτουν το πρόσωπό τους, να περπατάνε προς την Υπηρεσίας Μετανάστευσης στο Bakersfield της Καλιφόρνια.

Οι δύο άνδρες ρίχνουν κάποιο εύφλεκτο υγρό στη μία πλευρά του κτιρίου και στο πάρκινγκ που βρίσκεται μπροστά.

Όσο ο ένας από τους άνδρες συνεχίζει να ρίχνει το υγρό, ο άλλος σκύβει και προσπαθεί να ανάψει φωτιά, όπως φαίνεται στο βίντεο.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα

Η φωτιά άναψε αστραπιαία και ο άνδρας τυλίχτηκε στις φλόγες, με το πόδι του να καίγεται. Ο άλλος πανικοβλήθηκε και έπεσε κάτω δύο φορές και όπως ο συνεργός του, έτρεξε μακριά από τη σκηνή του εγκλήματος, φλεγόμενος.

Εργαζόμενος είπε ότι οι ύποπτοι, φεύγοντας, έριξαν κατά λάθος κάτω τα κινητά τους τηλέφωνα, τα οποία βρίσκονται στα χέρια των Αρχών.

«Αγαπητοί μας πελάτες, ξεκινήσαμε τη χρονιά λίγο άσχημα, αλλά με τη χάρη του θεού θα προχωρήσουμε», έγραψε η υπηρεσία μετανάστευσης στο Facebook.

Η πυροσβεστική της περιοχής κατάφερε να σβήσει τη φωτιά στο κτίριο, μέσα σε περίπου δέκα λεπτά. «Το υλικό από τις κάμερες ήταν δραματικό και ελπίζουμε ότι οι δύο άνδρες θα ταυτοποιηθούν σύντομα», είπε ο επικεφαλής της πυροσβεστικής, Andrew Freeman στο KBAK.

Το συγκεκριμένο κτίριο της υπηρεσίας υποχρεώθηκε να κλείσει μέχρι νεωτέρας και ξεκίνησε μια καμπάνια στο GoFundMe, για να καλυφθούν οι ζημιές. Μέχρι στιγμής, έχουν συγκεντρωθεί 1.200 δολάρια από τα 5.000 που είναι ο στόχος.

Δείτε το βίντεο:

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση