HomeΚΡΗΤΗΚοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στο δήμο Μαλεβιζίου

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στο δήμο Μαλεβιζίου

Μεν. Μποκέας: «Με τη συνεργασία όλων θα καταφέρουμε ακόμα περισσότερα για το Μαλεβίζι»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Με τη συνεργασία όλων θα καταφέρουμε ακόμα περισσότερα για το Μαλεβίζι το 2023» ευχήθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου.

pita-5

«Με τη συνεργασία, τη δουλειά και την προσπάθεια όλων μας θα καταφέρουμε να δώσουμε το καλύτερο στον τόπο μας. Η χρονιά που πέρασε είχε δυσκολίες και τραγικές στιγμές, όμως από αυτές γινόμαστε πιο δυνατοί για να μπορέσουμε να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα στους δημότες μας.» ανέφερε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου ευχαριστώντας τους εργαζομένους αλλά και το Δημοτικό Συμβούλιο για όσα επιτευχθήκαν την προηγούμενη χρονιά.

pita-1

Τον Αγιασμό κατά την κοπή της πίτας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου τέλεσαν ο Επίσκοπος Κνωσού κ.κ. Μεθόδιος και ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Γαζίου πατήρ Ευάγγελος Παπουτσάκης ενώ το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπύρος Καλλέργης, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι και Αντιπρόεδροι δημοτικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, Δημοτικοί Σύμβουλοι όλων των παρατάξεων καθώς και εργαζόμενοι του Δήμου Μαλεβιζίου κ.α.

pita-2

Το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας βρήκε η σχολική καθαρίστρια Κατερίνα Κοκάλη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση