HomeHL-9Συγκλονίζει η μητέρα της αδικοχαμένης Έμμας – «Φεύγοντας έδωσε ζωή»

Συγκλονίζει η μητέρα της αδικοχαμένης Έμμας – «Φεύγοντας έδωσε ζωή»

«Εμείς εκπληρώσαμε την επιθυμία του παιδιού μας»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Εμείς απλά εκπληρώσαμε την επιθυμία του παιδιού μας» λέει η μητέρα της 21χρονης Έμμας η οποία παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από αυτοκίνητο τον Νοέμβριο στη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι» για την κίνησή τους, μετά τον θάνατό της κόρης τους, να δωρίσουν τα όργανά της, χαρίζοντας ζωή σε άλλους ανθρώπους, η κ. Κέλλυ Καμπάκη είπε: «Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι θα γινόταν αυτό. Εμείς απλά εκπληρώσαμε την επιθυμία του παιδιού μας. Ποτέ δεν φανταζόμασταν όλο αυτό που θα επακολουθούσε».

«Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζαμε καν για τα ποσοστά δωρεάς οργάνων στη χώρα, εμείς κάναμε αυτό που θεωρήσαμε καθήκον μετά την επιθυμία του παιδιού μας» πρόσθεσε η μητέρα της 21χρονης Έμμας καθώς από εκείνη τη μέρα, πάνω από 3.000 άνθρωποι έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να γίνουν δωρητές οργάνων.

Δείτε βίντεο:

«Η Έμμα ήταν πολύ ζωντανό παιδί, επέλεγε τη ζωή. Φεύγοντας έδωσε ζωή» είπε στη συνέχεια ιδιαίτερα φορτισμένη η κα Κέλλυ Καμπάκη και κατέληξε για το πώς περνούν οι ημέρες χωρίς την κόρη της: «Είναι ένας εφιάλτης δίχως τέλος. Βγάζουμε μέρα τη μέρα».
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση