HomeHL-LifestyleΡένος Χαραλαμπίδης για Maestro: «Το Netflix εκ των πραγμάτων δεν έχει και πολλές επιλογές να πάρει από την Ελλάδα»

Ρένος Χαραλαμπίδης για Maestro: «Το Netflix εκ των πραγμάτων δεν έχει και πολλές επιλογές να πάρει από την Ελλάδα»

«Μπράβο στον Παπακαλιάτη, αλλά τα λεφτά που έπεσαν ήταν το κάτι άλλο»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στο Netflix και την είσοδο του Maestro στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» και αρχικά, δήλωσε: «Αν το Maestro δεν πάει καλά, θα είναι καταστροφή. Μπορεί να είναι όλεθρος για την ελληνική μυθοπλασία».

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, και ο ίδιος φυσικά, θα ήθελε να προστεθεί ένα πρότζεκτ του σε μία τόσο μεγάλη πλατφόρμα streaming.

«Και ποιος δεν θα ήθελε να μπει δημιουργία του σε παγκόσμια πλατφόρμα; Θα ήθελα να μπει ταινία μου, κατ’ αρχήν για να βγάλω λεφτά. Εγώ δεν κάνω ταινίες για να αναγνωριστεί το ταλέντο μου, αλλά γιατί το έχω ανάγκη», εξήγησε.

Ανέφερε επίσης, πως ο ίδιος δεν έχει ανάγκη την «αναγνώριση» από το εξωτερικό. «Οι Έλληνες θεωρούμε την καταξίωση στο εξωτερικό ως κάτι σημαντικό. Εγώ το βλέπω λίγο ως επαρχιώτικο τρόπο αντιμετώπισης της ζωής. Αναγνωριστήκαμε έξω. Δηλαδή, περίμενε λίγο… Έλληνες καλλιτέχνες που αναγνωρίστηκαν έξω, με τεράστια βραβεία, σήμερα δεν παίζουν πουθενά», είπε.

Τέλος, επαίνεσε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη που κατάφερε να μπει στο Netflix και αναφέρθηκε στο οικονομικό κομμάτι.

«Μπράβο στον Παπακαλιάτη, αλλά τα λεφτά που έπεσαν ήταν το κάτι άλλο. Έκανε 250.000 το επεισόδιο. Το Netflix εκ των πραγμάτων δεν έχει και πολλές επιλογές να πάρει από την Ελλάδα», σημείωσε κλείνοντας.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση