HomeΚΡΗΤΗΣεμινάριο: Γαλλικά για ξενοδοχοϋπαλλήλους δια ζώσης + εξ’ αποστάσεως

Σεμινάριο: Γαλλικά για ξενοδοχοϋπαλλήλους δια ζώσης + εξ’ αποστάσεως

Έναρξη 17/01/2023

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέο σεμινάριο για επιχειρηματίες, αυτοπασχολούμενους και εργαζομένους, στον τουριστικό τομέα που επιθυμούν να βελτιώσουν τις ικανότητες τους στη γαλλική γλώσσα, διοργανώνει το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο είτε δια ζώσης, σε αίθουσα διδασκαλίας του ΚΕΚ, είτε εξ’ αποστάσεως, μέσω σύγχρονης τηλεκπαίδευσης. Όλα τα μαθήματα θα βιντεοσκοπηθούν και θα είναι διαθέσιμα την επόμενη ημέρα.
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η βελτίωση εκμάθησης της ορολογίας και η κατανόηση της γλώσσας, ώστε οι καταρτιζόμενοι ν’ ανταποκρίνονται σωστά σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών συναλλαγών, όπως η επικοινωνία στον επαγγελματικό χώρο και η δυνατότητα σύνταξης επιστολών.

Ενότητες:

• Γνωριμία με την γλώσσα (αλφάβητο – βασικοί κανόνες προφοράς)
• Στοιχειώδεις κανόνες γραμματικής, εκφράσεις επικοινωνίας
• Λεξιλόγιο σε εμπορικά καταστήματα, πώληση προϊόντων
• Υποδοχή πελατών και οδηγίες
• Λεξιλόγιο σε εστιατόρια και παροχή υπηρεσιών
• Αντιμετώπιση παραπόνων
• Αριθμοί – ώρες – ωράρια, τρόποι οικονομικών συναλλαγών
• Εξάσκηση προφορικού λόγου
• Επανάληψη

Δικαίωμα συμμετοχής:

Το κόστος του προγράμματος είναι 140 €* ανά συμμετοχή
*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, AMEA, φοιτητές, ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, επιχειρήσεις και σε όσους προεξοφλήσουν τη συμμετοχή τους στο σεμινάριο 2 εβδομάδες πριν από την έναρξη.
Χρόνος Διεξαγωγής: 30 διδακτικές ώρες, κάθε Τρίτη και Παρασκευή από 17/01/2023 έως 17/02/2023 και ώρα 17:00μμ – 19:30μμ
Χώρος διεξαγωγής: Λ. Ικάρου και Αρχιμήδους 1, Νέα Αλικαρνασσός.

Εισηγήτρια: Κάλια Καρλή, απόφοιτη Παιδαγωγικού τΤμήματος πΠροσχολικής Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Κρήτης και κάτοχος ανώτατου πτυχίου Γαλλικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας του Πανεπιστημίου της Σορβόννης. Έχει συμμετοχή σε επιμορφωτικά σεμινάρια καθηγητών γαλλικής γλώσσας για την προσέγγιση διπλωμάτων του IFA (Institut Francais Athenes) και εκπαιδευτική εμπειρία 7 ετών.

Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου- Λ. Ικάρου & Αρχιμήδους 1, Νέα Αλικαρνασσός, τηλ: 2810 302730 φαξ 2810-227189, [email protected] από τις 08:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση