HomeHL1-CultureΝότης Μαυρουδής: Η τελετή αποχαιρετισμού στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας

Νότης Μαυρουδής: Η τελετή αποχαιρετισμού στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας

Υπό τους ήχους του «Πρωινού Τσιγάρου»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Υπό τους ήχους του «Πρωινού Τσιγάρου» πραγματοποιήθηκε στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας ο τελευταίος αποχαιρετισμός στον μεγάλο μας μουσικοσυνθέτη Νότη Μαυρουδή, το μεσημέρι του Σαββάτου 7 Ιανουαρίου. Παρόντες η σύζυγός του Βάσω, ο γιος του Χάρης, η κόρη του Ρόδη και πλήθος συγγενών και φίλων. Κατά τη διάρκεια της σεμνής τελετής που έλαβε χώρα στην αίθουσα τελετών του Αποτεφρωτηρίου, ακούστηκε το εμβληματικό τραγούδι του Νότη Μαυρουδή «Πρωινό Τσιγάρο».

Ο κ. Αντώνης Αλακιώτης, πρόεδρος του Αποτεφρωτηρίου Ριτσώνας και της Ελληνικής Κοινωνίας Αποτέφρωσης, εξέφρασε τα συλλυπητήρια της διοίκησης του Αποτεφρωτηρίου προς την οικογένεια του εκλιπόντος και ανέφερε: «Ο Νότης Μαυρουδής ήταν και ο Νότης μας. Ήταν ο Νότης του κάθε ευαίσθητου ανθρώπου που εισέπραττε μέσα από τη μουσική και τα τραγούδια του την τρυφερότητα της ψυχής του που συνόδευε το έργο του και τη ζωή του. Η απουσία του θα είναι δυσαναπλήρωτη για όλους μας. Οι ευχές όλων μας θα τον ακολουθούν σε αυτό το τελευταίο και άγνωστο ταξίδι. Σε ευχαριστούμε για όσα πότισες την ψυχή μας».

Ο γιος του Νότη Μαυρουδή, Χάρης, συγκινημένος από την τελετή ευχαρίστησε τη διοίκηση του Αποτεφρωτηρίου για το ενδιαφέρον της.

Enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση