HomeHL-LifestyleΤεράστια ανατροπή από το πρώτο επεισόδιο του Survivor All Star

Τεράστια ανατροπή από το πρώτο επεισόδιο του Survivor All Star

Δείτε αναλυτικά!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η εκπομπή «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ αποκάλυψε την δομή των πρώτων επεισοδίων του Survivor All Star. Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην πρεμιέρα θα έχουμε μια μεγάλη ανατροπή.

Αρχικά θα δούμε τους παίκτες να φτάνουν στον Άγιο Δομίνικο και να απολαμβάνουν ένα μεγαλοπρεπές δείπνο.

Στη συνέχεια οι παίκτες θα χωριστούν σε ομάδες και θα έχουμε αγώνισμα επάθλου και αγώνισμα ασυλίας. Η μεγάλη έκπληξη είναι ότι από την πρώτη μέρα θα έχουμε τον πρώτο υποψήφιο της εβδομάδας.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (9/1) θα παρακολουθήσουμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας, αλλά και το συμβούλιο για τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (10/1) θα παρακολουθήσουμε τον τρίτο αγώνα ασυλίας, το συμβούλιο για τον τρίτο υποψήφιο, ενώ θα ανοίξουν και οι τηλεφωνικές γραμμές.

Αυτές θα είναι οι δύο ομάδες

Τα πρώτα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο έχουν ξεκινήσει και οι διαρροές αναφορικά με τον σχηματισμό των ομάδων πρωταγωνιστούν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα υπάρχουν διάσημοι και μαχητές. Οι συμμετέχοντες θα χωρίζονται με διαφορετικό τρόπο.

Στην πρώτη ομάδα, όπως όλα δείχνουν, θα βρίσκονται οι Βρισηίδα Ανδριώτου, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Ελένη Χαμπέρη, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Νίκος Μπάρτζης, Τάκης Καραγκούνιας, Γιώργος Ασημακόπουλος, Μάριος – Πρίαμος, Σάκης Κατσούλης, Κώστας Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος και Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Τη δεύτερη ομάδα θα απαρτίζουν οι Μελίνα Μεταξά, Αφροδίτη Σκαφίδα, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Κατερίνα Δαλάκα, Εύη Σαλταφερίδου, Ηλίας Γκότσης, Καρολίνα Καλύβα, Ηλίας Μπόγδανος, Στάθης Σχίζας, Στέλιος Χανταμπάκης, Περικλής Κονδυλάτος, Σπύρος Μαρτίκας και Στέλλα Ανδρεάδου

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση