HomeHL-GreeceΑγρίνιο: Ξεκληρίστηκε η οικογένεια του Νικολόπουλου από το πενταπλό φονικό

Αγρίνιο: Ξεκληρίστηκε η οικογένεια του Νικολόπουλου από το πενταπλό φονικό

Οικογένεια Νικολόπουλου: Η τραγωδία που συντάραξε το Πανελλήνιο το 2006

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια δολοφονία, δυο αυτόχειρες, και ενα εργατικό δυστύχημα χαρακτηρίζουν την οικογένεια Νικολόπουλου απο το Αγρίνιο η οποία μεσα σε 17 χρονια ξεκληρίστηκε βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και συγχωριανούς.

Ολα ξεκίνησαν τον Νοέμβριο του 2006 οταν ο 17χρονος Αλέξης έπεφτε νεκρός απο το όπλο του Διονυση Φούκα στο πενταπλό φονικό του Αγρινίου που έχει μείνει στην ιστορία για το μίσος του κτηνοτρόφου εναντίον πέντε κυνηγών. Η δολοφονία του 17χρονου ήταν κατι που η μητέρα του Κατερίνα δεν μπόρεσε να ξεπεράσει ποτε.
1el12b

Έβαλε τέλος στη ζωή της τέσσερα χρονια μετα τη δολοφονία του παιδιού της πίνοντας φυτοφάρμακο.

Την ακολούθησε η κόρη της η οποία έδωσε τέλος στη ζωή της με τον ίδιο τροπο.
kynigoi-1024x204

Και φθάνουμε στο σημερα όπου ο πατέρας του Αλεξη, Γιώργο Νικολοπουλος ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή αιφνιδίως εν ώρα εργασίας την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου, σε εργοτάξιο αυτοκινητοδρόμου.

Για το αίτιο ενεργείται η προβλεπόμενη προανάκριση, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας.

Οικογένεια Νικολόπουλου: Η τραγωδία που συντάραξε το Πανελλήνιο το 2006

Ένα πενταπλό φονικό, θύμα του οποίου υπήρξε και ο 17χρονος Αλέξης, οδήγησε στην αυτοκτονία της μητέρας του και της αδελφής του, αφού δεν ξεπέρασαν ποτέ τον θάνατό του. Τα πέντε θύματα στις 26 Νοεμβρίου του 2006 είχαν φύγει από το χωριό Λεύκα για να πάνε για κυνήγι.

Η περιοχή όπου έγινε το φονικό ήταν γνωστός κυνηγότοπος. Εκεί δολοφονήθηκαν από τον κτηνοτρόφο Διονύσιο Φούκα που είχε στήσει ενέδρα με τον πατέρα του Λυσίμαχο. Όπως είχαν πει, ο γιος σκότωσε τους πέντε κυνηγούς (εξαδέλφια όλοι μεταξύ τους) ύστερα από προτροπή του πατέρα του επειδή τα σκάγια των κυνηγών τρόμαζαν τα ετοιμόγεννα ζώα στη στάνη τους!

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση