HomeΚΡΗΤΗΈνας μέσα, τρεις έξω στην πρώτη «δόση» απολογιών των εγκληματικών οργανώσεων

Ένας μέσα, τρεις έξω στην πρώτη «δόση» απολογιών των εγκληματικών οργανώσεων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον δρόμο για την φυλακή πήρε σήμερα ένας από τους πέντε κατηγορούμενους που απολογήθηκαν σήμερα ενώπιον του ανακριτή για τις δύο εγκληματικές οργανώσεις που εξάρθρωσαν τις προηγούμενες ημέρες οι αστυνομικές αρχές.

Σήμερα – όπως ήδη έχει αναφέρει το cretapost (δείτε εδώ) – ήταν η πρώτη «δόση» των απολογιών.

Προφυλακιστέος προσωρινά κρίθηκε ο 30χρονος αγρότης από τον Άγιο Ανδρέα που σήκωνε στην… πλάτη του 24 κατηγορίες ενώ θεωρείται και ηγετική μορφή στην εγκληματική οργάνωση που ασχολούνταν με τους εκβιασμούς και τις απάτες.

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι τρεις από τους πέντες.

Συγκεκριμένα, ο 29χρονος Ηρακλειώτες αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 10.000 ευρώ, ο 38χρονος από τον Μυλοπόταμο κατέβαλλε εγγύηση 5.000 ευρώ και ο 34χρονος από την Ιεράπετρα – που αποτελεί ένα από τα μέλη της οργάνωσης που ασχολούνταν με τα ναρκωτικά – αφέθηκε ελεύθερος πληρώνοντας εγγύηση 3.000 ευρώ.

Ωστόσο  και οι 3 απαγορεύεται να φύγουν από την χώρα ενώ είναι υποχρεωτική η εμφάνισή τους στο αστυνομικό τμήμα τρεις φορές το μήνα.

Ο πέμπτος της παρέας ζήτησε και πήρα προθεσμία για ν’ απολογηθεί.

Η δεύτερη δόση των απολογιών αναμένεται να γίνει αύριο με τον ανακριτή να δέχεται στο γραφείο του 8 άτομα μεταξύ των οποίων και τον «εγκέφαλο» των οργανώσεων που δεν είναι άλλος από τον 37χρονος κρεοπώλη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση