HomeHL1-CultureΤζέρεμι Ρένερ: Εκχιονιστικό του πλάκωσε το πόδι – Νέα στοιχεία για τον τραυματισμό του ηθοποιού

Τζέρεμι Ρένερ: Εκχιονιστικό του πλάκωσε το πόδι – Νέα στοιχεία για τον τραυματισμό του ηθοποιού

Ο ηθοποιός λέγεται ότι έχασε πολύ αίμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέα στοιχεία για τις συνθήκες κάτω υπό τις οποίες συνέβη το ατύχημα και το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το TMZ, το εκχιονιστικό όχημα που είχε ο ηθοποιός με σκοπό να ανοίξει ένα μονοπάτι έξω από το σπίτι του στη λίμνη Τάχο, που είχε αποκλειστεί λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης, πλάκωσε το ένα του πόδι, σύμφωνα με το TMZ. Στο σημείο έσπευσε αμέσως ένας γείτονας -γιατρός στο επάγγελμα- ο οποίος προσπάθησε να του φροντίσει επί τόπου το τραύμα.

Ο ηθοποιός της Marvel, μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο την Κυριακή όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει χάσει σημαντική ποσότητα αίματος λόγω του τραυματισμού του. Μάλιστα, μια πηγή κοντά στον ηθοποιό, είπε στο TMZ ότι τα τραύματά του είναι «εκτεταμένα» καθώς εκτός από το πόδι του, έχουν τραυματιστεί κι άλλα μέρη του σώματός του.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος του ηθοποιού προσπάθησε να υποβαθμίσει τον τραυματισμό του περιγράφοντας τον απλώς ως «ατύχημα που σχετίζεται με τις καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια του εκχιονισμού», ωστόσο οι πληροφορίες που μεταφέρουν τα ξένα ΜΜΕ είναι πως ο τραυματισμός είναι σοβαρός.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ηθοποιού, ο πρωταγωνιστής του The Mayor of Kingstown «λαμβάνει άριστη ιατρική φροντίδα» και η οικογένειά του είναι διαρκώς μαζί του.

Ο Ρένερ, ο οποίος έχει μια εννιάχρονη κόρη την Άβα με την πρώην σύζυγό του Σάνι Πατσέκο, διαθέτει έναν αριθμό εκχιονιστικών μηχανημάτων που χρησιμοποιεί για να καθαρίζει τη μεγάλη είσοδο του σπιτιού του, καθώς και δρόμους και μονοπάτια στην περιοχή. Ο ηθοποιός του Hawkeye είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και συχνά κάνει αναρτήσεις για τις ακραίες καιρικές συνθήκες που πλήττουν την περιοχή όπου μένει.

Το ράντσο του χολιγουντιανού ηθοποιού βρίσκεται σε μια απομονωμένη ορεινή περιοχή και το χιόνι είχε σκεπάσει τα αυτοκίνητά του και έφτανε ακόμη και στα παράθυρα του πρώτου ορόφου.

Οι θαυμαστές του δήλωσαν ότι προσεύχονται για εκείνον και στέλνουν ευχές για ταχεία ανάρρωση.

Η είδηση του τραυματισμού του Ρένερ ήρθε την ώρα που δεκάδες άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους σε πολλές περιοχές των ΗΠΑ εξαιτίας της σφοδρής χιονοθύελλας.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση