HomeHL-9Αγιοβασίληδες, παιδικοί ήρωες, πυροσβέστες και Batala για τα παιδιά της Παιδιατρικής στο Βενιζέλειο

Αγιοβασίληδες, παιδικοί ήρωες, πυροσβέστες και Batala για τα παιδιά της Παιδιατρικής στο Βενιζέλειο

Απόψε όλοι μαζί μια αγκαλιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύο Πυροσβεστικά οχήματα με αναμμένες σειρήνες θα μεταφέρουν απόψε στις 18.00 το απόγευμα Αγιοβασίληδες, τον Μπάτμαν και τον Σούπερμαν, στο Βενιζέλειο- Πανάνειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Οι Αγιοβασίληδες μαζί με τους δύο σούπερ ήρωες των παιδιών είναι η πρώτη φορά που επισκέπτονται το νοσοκομείο. Θα αποβιβαστούν στον προαύλιο χώρο της παιδιατρικής κλινικής (δίπλα από την είσοδο του ΤΕΠ), μοιράζοντας σοκολάτες, καραμέλες και ευχές στους μικρούς και μεγάλους παρευρισκόμενους.

Κατά την άφιξη τους θα τους υποδεχθούν οι Μπαταλά, η γνωστή και αγαπητή μπάντα τυμπανιστών του Ηρακλείου, κηρύσσοντας την έναρξη της εκδήλωσης και συνεχίζοντας με γιορτινή διάθεση να απαλύνουν τον πόνο, την ανησυχία εκπέμποντας νότες χαράς, ελπίδας και αισιοδοξίας.

Αβιοβασίληδες, ήρωες και μουσικοί του συγκροτήματος Μπαταλά θα παρελάσουν εξωτερικά του νοσοκομείου παρέχοντας τη δυνατότητα σε συνανθρώπους μας που νοσηλεύονται τις γιορτινές αυτές ημέρες στο νοσοκομείο να απολαύσουν ένα μοναδικό θέαμα. Μια ιδιαίτερη υπαίθρια μουσική παράσταση με τους ρυθμικούς πρωτότυπους ήχους  και την ιδιαίτερη παρουσία του συγκροτήματος.

Μετά την παρέλαση, Αγιοβασίληδες, ήρωες και μέλη των Μπαταλά, συνοδευόμενοι από τον Διοικητή της 7ης Υ.Πε Κρήτης Παπαβασιλείου Νεκτάριο, τον Διοικητή του Βενιζελείου ΓΝΗ Τερζάκη Κώστα,  την Αναπλ. Διοικήτρια του νοσοκομείου Κωστάκη Ελευθερία, τον Αναπληρωτή Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Κρήτης- Διοικητή Π.Υ. Ν. Ηρακλείου, Πύραρχο Σεληνιωτάκη Μιχαήλ, τον Αναπληρωτή Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Ηρακλείου, Αντιπύραρχο Σταυρακάκη Γεώργιο, τον  Πρόεδρο του Σωματείου Πυροσβεστών Ηρακλείου «Τρεις Παίδες εν Καμίνω», Βασίλη Ανδρεαδάκη και τον Γεν. Γραμματέα Γιώργο Παπαδομανωλάκη, θα μοιράσουν τα δώρα τους στα παιδιά της Παιδιατρικής κλινικής.

Θα ανταλλάξουν μαζί τους ευχές, θα τραγουδήσουν τα κάλαντα και θα προσφέρουν γλυκίσματα στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της παιδιατρικής κλινικής, ως ελάχιστο ευχαριστώ για το έργο τους.

Τα οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ηρακλείου θα παραμείνουν φωταγωγημένα «εν δράση» καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, έτοιμα να υποδεχθούν μικρούς και μεγάλους που επιθυμούν να μάθουν για τη λειτουργία τους και το έργο της υπηρεσίας.

Η δράση διοργανώνεται από την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Περιφέρειας Κρήτης, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ν. Ηρακλείου, την 3η ΕΜΑΚ και το Σωματείο Πυροσβεστών Ηρακλείου “Τρεις Παίδες εν Καμίνω”.

Η Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση και τους ανθρώπους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της 3ης ΕΜΑΚ Ηρακλείου και του Σωματείου Πυροσβεστών Ηρακλείου «Τρεις Παίδες εν Καμίνω» για τη συνεργασία, την κοινωνική ευαισθησία και την ανιδιοτελή προσφορά τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης απευθύνει στους μουσικούς του συγκροτήματος Μπαταλά, που πρόθυμα πάντα και ανιδιοτελώς ανταποκρίνονται, αγκαλιάζοντας κάθε δραστηριότητα της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τηρουμένων των μέτρων προστασίας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση