HomeHL-912 Κρητικοί συνελήφθησαν να παίζουν ζάρια

12 Κρητικοί συνελήφθησαν να παίζουν ζάρια

Σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη σύλληψη 12 ατόμων με την κατηγορία ότι συμμετείχαν σε παράνομα τυχερά παιχνίδια προχώρησε η αστυνομία σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο ενώ συνολικά κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 10.240 ευρώ.

Πρόκειται για 11 άνδρες και 1 γυναίκα που βρέθηκαν στα κρατητήρια μετά τους ελέγχους που πραγματοποίησαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Συγκεκριμένα τις μεταμεσονύχτιες ώρες της Πέμπτης, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχή του Ρεθύμνου.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι Ρεθυμνιώτισσα ως προσωρινά υπεύθυνη της επιχείρησης, είχε επιτρέψει σε πέντε άνδρες τη συμμετοχή στη διενέργεια του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου «ΚΥΒΟΙ- ΖΑΡΙΑ». Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και σε χώρους του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 1.610 ευρώ ως προερχόμενο ή προοριζόμενο για τη διενέργεια του τυχερού παιγνίου και τέσσερα (4) ζεύγη κύβων-ζαριών.

Επιπλέον την Τετάρτη στο Ηράκλειο αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, σε συνεργασία με αστυνομικούς Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι Ηρακλειώτης ως προσωρινός υπεύθυνος της επιχείρησης, είχε επιτρέψει σε πέντε (5) ημεδαπούς τη συμμετοχή στη διενέργεια του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου «ΚΥΒΟΙ- ΖΑΡΙΑ», με συνομολόγηση χρηματικού στοιχήματος με απόδοση κερδών στους παίκτες και το διοργανωτή, στην οποία συμμετείχε και ο ίδιος και συνελήφθησαν.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του καταστήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 8.630 ευρώ ως προερχόμενο ή προοριζόμενο για τη διενέργεια του τυχερού παιγνίου και ένα ζεύγος κύβων-ζαριών.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης και Ηρακλείου αντίστοιχα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση