HomeHL-PsilaΈδωσε 12.480 λίρες για να γίνει σκύλος

Έδωσε 12.480 λίρες για να γίνει σκύλος

Εκπλήρωσε το όνειρο της ζωής του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Είχαμε ακούσει μέχρι σήμερα πολλά. Αυτό τα ξεπερνά, κατά πολύ. Ο Toco από τον Ιαπωνία εκπλήρωσε την επιθυμία του να γίνει σκύλος. Μάλιστα το πλήρωσε ακριβά, αφού η στολή κόλεϊ σε ανθρώπινο μέγεθος του στοίχισε 12.480 λίρες.

Ανέκαθεν ο Toco ήθελε να «γίνει ζώο» και πλέον ντύνεται κάποιες φορές τον μήνα σκύλος για να ζήσει την παιδική του φαντασίωση. Μοιράζεται στιγμιότυπα από τη ζωή του σαν «γιγάντιος σκύλος», εκφράζοντας παράλληλα την ανησυχία του για τις αντιδράσεις φίλων του.

Ο Toco μοιράζεται στο προσωπικό του κανάλι στο YouTube βίντεο με τον εαυτό του να μαθαίνει τη… σκυλίσια ζωή. Μαθαίνει πώς να τρώει, να παίζει και σε γενικές γραμμές να συμπεριφέρεται σαν σκύλος.

«Σπάνια το λέω στους φίλους μου γιατί φοβάμαι πως θα με θεωρήσουν περίεργο. Οι φίλοι και η οικογένειά μου φάνηκαν πολύ ξαφνιασμένοι όταν έμαθαν ότι έγινα ζώο», σημείωσε ο Toco στη Mirror.

Αυτό που απολαμβάνει περισσότερο, όπως αποκαλύπτει, είναι να «κάνει πράγματα που μπορούν να κάνουν μόνο τα σκυλιά». Και αυτό επειδή τον κάνει να αισθάνεται σαν κανονικό κατοικίδιο.

«Από την παιδική μου ηλικία είχα αυτή την απροσδιόριστη φαντασίωση να γίνω ζώο. Αναρωτιέμαι αν ήταν μια επιθυμία για μεταμόρφωση» εξηγεί ο Toco.

Η εμπειρία της σκυλίσιας ζωής

Οι πιο δύσκολες δραστηριότητες, όπως αναφέρει, είναι αυτές που περιλαμβάνουν τα χέρια του, καθώς οι πατούσες του μπαίνουν συχνά στη μέση.

Σε βίντεο που έχει ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Toco φαίνεται να γυρνά για να του τρίψουν την κοιλιά, να προσποιείται πως κάθεται, να σηκώνει τα πόδια του και να περπατά με λουρί σαν σκύλος.

Έμαθε και να τρώει ψεύτικη σκυλοτροφή, να βγαίνει έξω με το ασανσέρ και να κρέμεται ανάποδα από μια αιώρα. Όσο για τον λόγο που επέλεξε το κόλεϊ; Είναι απλά η αγαπημένη του ράτσα.

Ο Toco έκανε ειδική παραγγελία τη στολή σε ανθρώπινο μέγεθος από την εταιρεία Zeppet που εξειδικεύεται στην κατασκευή στολών και γλυπτών για ταινίες. Χρειάστηκε να περιμένει 40 ημέρες μέχρι να φτιάξουν το κουστούμι του, καθώς ο Toco προσέθετε συνεχώς λεπτομέρειες για να είναι απλά τέλειο.

Εργαζόμενος στην εταιρεία Zeppet μίλησε για το πώς η ομάδα βρήκε τρόπο να δημιουργήσει τη στολή, αναφέροντας πως ξόδεψαν πολύ χρόνο μελετώντας έναν πραγματικό σκύλο.

Η στολή του Toco έχει προσελκύσει θαυμαστές από όλο τον κόσμο, με το YouTube να έχει δημιουργήσει έναν χώρο για να εκφράζονται οι… ανοιχτόμυαλοι ομοϊδεάτες του.

«Μας εμπνέεις να εκπληρώσουμε και εμείς τα όνειρά μας» σχολίασε ένας subscriber σε πρόσφατο βίντεό του. «Ελπίζω κι εγώ να γίνω το ζώο που θέλω. Είσαι έμπνευση για εμάς», αναφέρει σχόλιο άλλου χρήστη.

Οι θαυμαστές του Toco τον καθησυχάζουν πως δεν είναι παράξενος και ότι δεν πρέπει να κρύβει την επιθυμία του από τους συγγενείς και τους φίλους του.

«Μην έχεις έγχος που σε βλέπει ο κόσμος! Είσαι απλά ένας τύπος με ένα ιδιόρρυθμο χόμπι. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό!» σχολιάζει άλλος χρήστης. Και η φήμη του Toco έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο…

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση