HomeHL-9Τραγικό: Ακρωτηριάστηκε το χέρι της γυναίκας μετά το τροχαίο στη Χερσόνησο

Τραγικό: Ακρωτηριάστηκε το χέρι της γυναίκας μετά το τροχαίο στη Χερσόνησο

«Επικίνδυνη» η κατάσταση της – Βρίσκεται στη ΜΕΘ του Βενιζελείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δυσάρεστα είναι τα νέα για την 56χρονη γυναίκα, θύμα τροχαίου ατυχήματος, που συνέβη το βράδυ των Χριστουγέννων στη Χερσόνησο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 56χρονη γυναίκα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση όπου δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, δεν κατέστη εφικτό να σωθεί το χέρι της με αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό του.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές αρχικά επρόκειτο η γυναίκα να διακομισθεί στο ΚΑΤ της Αθήνας ωστόσο για αδιευκρίνιστους λόγους η διακομιδή τελικά δεν πραγματοποιήθηκε. Σημειώνεται ωστόσο ότι εξ αρχής η 56χρονη γυναίκα είχε καταλήξει στο νοσοκομείο με μερικό ακρωτηριασμό του χεριού της κι ενώ οι γιατροί κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να το σώσουν τελικά δεν τα κατάφεραν.

Υπενθυμίζεται ότι το σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα συνέβη στη Χερσόνησο, ανήμερα των Χριστουγέννων, όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί και να ανατραπεί.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν την 56χρονη και την μετέφεραν στο Βενιζέλειο όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε επικίνδυνη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

Σημειώνεται ότι η εξ αρχής η κατάσταση της υγείας της 56χρονης γυναίκας ήταν ιδιαίτερα άσχημη.

 

φωτογραφία αρχείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση