HomeHL-9Ίλιον: Απολογούνται αύριο δύο συλληφθέντες – Νέα εντάλματα για τον βιασμό του 15χρονου

Ίλιον: Απολογούνται αύριο δύο συλληφθέντες – Νέα εντάλματα για τον βιασμό του 15χρονου

Οι Αρχές εξετάζουν την εμπλοκή άλλων δύο μαθητών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με ταχύτατους ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών αναφορικά με την φρικιαστική υπόθεση του ομαδικού βιασμού του 15χρονου στο Ίλιον.

Την Τρίτη απολογούνται οι δύο από τους έξι συλληφθέντες που κατηγορούνται για τον συστηματικό βιασμό του 15χρονου μαθητή στην ερειπωμένη μονοκατοικία στο Ίλιον. Από τους υπόλοιπους συλληφθέντες, οι τρεις έχουν ήδη προφυλακιστεί, ενώ ο έκτος «γλύτωσε» καθώς δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη.

Οι Αρχές εξετάζουν την εμπλοκή άλλων δύο μαθητών που τους υπέδειξε το κακοποιημένο αγόρι. Ο ένας εμφανίστηκε μετά τη λήξη της αυτόφωρης διαδικασίας και ο άλλος αναζητείται αλλά εκτιμάται ότι έχει διαφύγει στην Αλβανία απ’ όπου κατάγεται.

Πρόκειται για έναν 17χρονο μαθητή που όπως αποκαλύπτει το MEGA ανεβάζει συχνά, επιθετικά βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ένας ανήλικος που θέλει να παρουσιάζεται σκληρός και σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι από τους πρωτεργάτες της φρικιαστικής ιδέας να φτιαχτεί ένα βίντεο κλιπ σε ρυθμό τραπ με τη σεξουαλική κακοποίηση του 15χρονου αγοριού.

Έρχονται νέα εντάλματα σύλληψης

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται νέα εντάλματα σύλληψης, μεταξύ αυτών και για τέσσερα ανήλικα κορίτσια, τρεις 15χρονες και μία 14χρονη, τις οποίες το θύμα τοποθετεί μπροστά στη σεξουαλική κακοποίηση που δεχόταν από τους συνομήλικους του.

Παιδοψυχολόγος: Η παρέα η σταθερή είναι τα 8 αγόρια που μου έχεις αναφέρει; Και εσύ;

15χρονος: Και εγώ και άλλα τέσσερα άτομα.

Παιδοψυχολόγος: Έχουν δει αυτά που έχουν συμβεί σε εσένα;

15χρονος: Και από κοντά και στα βίντεο.

Τους τελευταίους μήνες, σχεδόν κάθε απόγευμα, η γειτονιά έβλεπε την ομάδα των μαθητών να μπαίνει στο ερειπωμένο σπίτι στο Ίλιον και να διασκεδάζει. Η δυνατή μουσική που έβαζαν όμως επισκίαζε τα όσα φέρεται να συνέβαιναν μέσα στο σπίτι των βασανιστηρίων.

15χρονος: «Φώναζα και τους το έλεγα κιόλας, σταματήστε, σταματήστε, σταματήστε»

Παιδοψυχολόγος: Και πως σταματούσε;

15χρονος: Όταν το αποφάσιζαν αυτοί.

Ο 15χρονος περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στις Αρχές τις αποτρόπαιες πράξεις που έχει υποστεί στο πρόχειρο σαλόνι που είχαν φτιάξει οι θύτες του στην παλιά μονοκατοικία στο Ίλιον, αλλά και στο διπλανό δωμάτιο όπου τον ανάγκαζαν να μπει με το ζόρι, ακόμα και σηκωτός.

Πηγή: MEGA

Διαφήμιση
Διαφήμιση