HomeHL-LifestyleH Δέσποινα Βανδή με festive δημιουργία της Σίλιας Κρηθαριώτη

H Δέσποινα Βανδή με festive δημιουργία της Σίλιας Κρηθαριώτη

Το look ωδή στα Χριστούγεννα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Δέσποινα Βανδή έκανε την απόλυτη χριστουγεννιάτικη εμφάνιση.

Η Δέσποινα Βανδή, έκανε ακόμη μια εντυπωσιακή εμφάνιση στον ημιτελικό του Just The 2 of Us με δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη, μαγνητίζοντας και εντυπωσιάζοντας με το υπέροχο γιορτινό της look.

Με άκρως εορταστική διάθεση λοιπόν όλοι οι συντελεστές του Just The 2 of Us, η κριτική επιτροπή, αλλά κυρίως η Δέσποινα Βανδή, φόρεσαν τα καλά τους και ενθουσίασαν το τηλεοπτικό κοινό και όχι μόνο.

Για τη λαμπερή και πρωτίστως γιορτινή της εμφάνιση πάντως, η Δέσποινα Βανδή επέλεξε να φορέσει ξανά δημιουργία της σχεδιάστριας Σίλιας Κριθαριώτη.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Δέσποινα Βανδή έχει κάνει κάποια εντυπωσιακή εμφάνιση με δημιουργία της Σίλια Κριθαριώτη, το πρόσφατο look της όμως είναι ωδή στα Χριστούγεννα.

Για ακόμη μια φορά και με αφορμή τον ημιτελικό του Just The 2 Of Us, η τραγουδίστρια και κριτής, έστρεψε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της αλλά και πάνω στο λαμπερό και κατακόκκινο φόρεμά της.

Όσο για το μακιγιάζ της, η Βάσω Νακοπούλου φρόντισε να δημιουργήσει ένα μοναδικό festive look, επιλέγοντας κόκκινους και χρυσούς τόνους.
bovary.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση