HomeHL-9Στη φυλακή ο επίδοξος κλέφτης που εγκλωβίστηκε σε ταράτσα

Στη φυλακή ο επίδοξος κλέφτης που εγκλωβίστηκε σε ταράτσα

Καταδικαστική η απόφαση του Αυτόφωρου Δικαστηρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον δρόμο για την… φυλακή πήρε ο 28χρονος επίδοξος κλέφτης ο οποίος εγκλωβίστηκε σε ταράτσα με τους αστυνομικούς κατά την προσπάθειά του να «μπει» σε σπίτι στο Ηράκλειο.

Ο 28χρονος, που είχε πλούσιο βιογραφικό στις κλοπές, οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στο Αυτόφωρο όπου το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο, αφού ήταν υπότροπος (είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για παρόμοιες υποθέσεις) και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 5 μηνών.

Υπενθυμίζετε, ότι όπως είχε γράψει το cretapost, όλα συνέβησαν χθες στην λεωφόρο 62 Μαρτύρων όταν ένας 28χρονος ανέβηκε στο μπαλκόνι πρώτου ορόφου ενός σπιτιού και με έναν λοστό επιχείρησε να διαρρήξει το παράθυρο με σκοπό να μπει να το κλέψει.

Οι κινήσεις του έγιναν αντιληπτές και ειδοποιήθηκαν οι αρχές. Άνδρες της αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο με τον 28χρονο μόλις τους αντιλαμβάνεται να ανεβαίνει στην ταράτσα. Οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν και ο 28χρονος πήδηξε στην διπλανή ταράτσα. Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τον εντόπισαν και τον ακινητοποίησαν ωστόσο διαπίστωσαν πως δεν μπορούσαν να κατέβουν με ασφάλεια υπό το φόβο μήπως ο 28χρονος τους ξεφύγει πηδώντας από την ταράτσα.

Το αποτέλεσμα ήταν να εγκλωβιστούν στην ταράτσα με τους αστυνομικούς να ειδοποιούν την πυροσβεστική.

Στο σημείο πήγε κλιμακοφόρο όχημα της πυροσβεστικής που κατάφεραν και κατέβασαν τον 28χρονο δράστη και τον παρέδωσαν στα χέρια των αρχών.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση