HomeHL-9Τρόφιμα, δώρα και ζεστά ροφήματα μοίρασε το ΚΕΘΕΑ Αριάδνη σε άστεγους στο Ηράκλειο

Τρόφιμα, δώρα και ζεστά ροφήματα μοίρασε το ΚΕΘΕΑ Αριάδνη σε άστεγους στο Ηράκλειο

Πράξη αλληλεγγύης από την Κινητή Μονάδα του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ για άλλη μία χρονιά βρίσκεται δίπλα στους συνανθρώπους του και σε όσους έχουν ανάγκη για ανθρωπιστική βοήθεια σε μία εποχή που επικρατούν  δυσβάσταχτες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες.

Το προσωπικό της Κινητής Μονάδας Ηρακλείου σε συνεργασία με μέλη του Κέντρου  Κοινωνικής Επανένταξης  βρέθηκαν στις 22 & 23.12.2022 κοντά στους άστεγους της πόλης του Ηρακλείου μοιράζοντάς τους γλυκά εδέσματα και ζεστά ροφήματα τα οποία παρασκεύασαν μέλη του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, μεταδίδοντας το μήνυμα της αλληλοβοήθειας, της αγάπης για το συνάνθρωπο και της ελπίδας για ένα νέο ξεκίνημα με στόχους και όνειρα.

Η απήχηση της συγκεκριμένης δράσης ήταν μεγάλη και τα πρόσωπα των ανθρώπων φωτίστηκαν με χαμόγελα .

Η Κινητή Μονάδα παρευρίσκεται εβδομαδιαία με σταθερή μέρα και ώρα σε χώρους συνάθροισης εξαρτημένων. Πρωταρχικός στόχος είναι η ουσιαστική σύνδεση με τα άτομα αυτά και η παροχή υπηρεσιών μείωσης βλάβης. Παρέχεται ενημέρωση και  συμβουλευτική για ασφαλέστερη χρήση με τη διανομή κιτ (σύνεργα ασφαλούς χρήσης, προφυλακτικά, σνακ) και  κινητοποίηση για ένταξη σε θεραπευτικό πλαίσιο.

Η Κινητή Μονάδα Ηρακλείου είναι ενταγμένη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΚΡΗΤΗ» 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

astegos-irakleio astegos-irakleio2 dianomi-se-astegous-sto-irakleio

Διαφήμιση
Διαφήμιση