HomeΚΡΗΤΗΣτα γραφεία της ΝΟΔΕ Ηρακλείου η Λίνα Μενδώνη

Στα γραφεία της ΝΟΔΕ Ηρακλείου η Λίνα Μενδώνη

Τι συζητήθηκε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. (Νο.Δ.Ε.) Ηρακλείου επισκέφτηκε την Πέμπτη 22/12/22, η Υπουργός Πολιτισμού Κα Λίνα Μενδώνη και είχε μια εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με τα μέλη της οργάνωσης τόσο για τα γενικά όσο και για τα τοπικά θέματα αρμοδιότητας της.

Η Υπουργος αναφέρθηκε στα έργα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού που σήμερα υλοποιούνται  και είναι περισσότερα από 800, συνολικού προϋπολογισμού άνω του 1 δισ. ευρώ και καταλήγοντας τόνισε ότι:  «Ο Πολιτισμός αποτελεί διακριτό οικονομικό τομέα. Χρησιμοποιεί πόρους, παράγει προϊόντα και υπηρεσίες, δημιουργεί εισόδημα και θέσεις εργασίας, προσελκύει και προκαλεί επενδύσεις. Η ανάδειξη του πολιτιστικού και δημιουργικού τομέα ως ολοκληρωμένου, βιώσιμου αναπτυξιακού μοχλού των τοπικών κοινωνιών, δημιουργεί οικοσυστήματα επιχειρηματικότητας, συμβάλλοντας καθοριστικά στη κοινωνική συνοχή»

Τέλος συνεχάρη τα μέλη της ΔΕΕΠ για την εξαιρετική συνεισφορά τους στην προώθηση του κυβερνητικού έργου αλλά και για τις δράσεις του τομέα πολιτισμού της οργάνωσης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση