HomeHL-PsilaΟ Γιώργος Μαζωνάκης μαγείρεψε για τους άστεγους του Πειραιά-Video-

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μαγείρεψε για τους άστεγους του Πειραιά-Video-

Ο αγαπημένος και εκκεντρικός Μαζώ, αυτή τη φορά, μαζί με εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας "Ο Άλλος Άνθρωπος" μαγείρεψε για τους άστεγους του Πειραιά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Γιώργος Μαζωνάκης  εκτός από κορυφαίος καλλιτέχνης, ξεχωρίζει και για τη φιλανθρωπική του δράση και το έχει αποδείξει στο παρελθόν ουκ ολίγες φορές.

Ο αγαπημένος και εκκεντρικός Μαζώ, αυτή τη φορά, μαζί με εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» μαγείρεψε για τους άστεγους του Πειραιά.

59662-mazw

 Παρέα με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, το βασικό πρόσωπο πίσω από τον «Αλλο Ανθρωπο» βρέθηκαν την Τετάρτη στην Πύλη Ε8 στο Λιμάνι του Πειραιά και μαγείρεψαν για τους άστεγους του Δήμου, ενώ συγκεντρώθηκαν και είδη βασικής ανάγκης, όπως τρόφιμα και ρούχα, που είναι απαραίτητα στην καθημερινότητά των άστεγων.
a9167708ff0147ea8f1a4c519ea373e5Ο Γιώργος Μαζωνάκης στηρίζει αδιάκοπα το έργο του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, συμμετέχοντας σε διάφορες δράσεις, όπως χθες που μαγείρεψε και μοίρασε χριστουγεννιάτικα γλυκά ενώ είπε επίσης και γνωστά τραγούδια μαζί με το Παράρτημα του Πρότυπου Δημοτικού Ωδείου Πειραιά.

«Είναι εποχή για πράξεις και όχι για λόγια», τόνισε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση