HomeHL-TOPΖημιές 15.000 ευρώ από τη φωτιά στην Εφορία Ηρακλείου -photos

Ζημιές 15.000 ευρώ από τη φωτιά στην Εφορία Ηρακλείου -photos

Τεράστια η καταστροφή στην ΔΟΥ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Ηρακλείου μετά την τεράστια φωτιά τα ξημερώματα στη ΔΟΥ Ηρακλείου.

Η καταστροφή τελικά είναι μεγαλύτερη από τις πρώτες εκτιμήσεις. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο cretapost o Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κρήτης κ. Γ. Τσικαλάς «οι ζημιές στον ενιαιο χωρο του οροφου ανέρχονται στα 15.000 ευρω. Ειδικα  καηκαν μηχανηματα και εγγραφα της ΔΟΥ».

Ποιος ήθελε να εξαφανίσει έγγραφα από την Εφορία;

Η φωτιά σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις φέρεται  να οφείλεται σε βραχυκύκλωμα στο μεγάλο φωτοτυπικό μηχάνημα που βρίσκεται στο Τμήμα Εσόδων της Εφορίας Ηρακλείου, στον πρώτο όροφο. Παράλληλα, νέες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για εμπρησμό, γεγονός που θα το αποδείξει η σχετική προανάκριση που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Σε αυτή την περίπτωση, παραμένει να απαντηθεί το μεγάλο ερώτημα «ποιος» και «γιατί» ήθελε να εξαφανίσει έγγραφα από την ΔΟΥ Ηρακλείου.

fotia-eforia-irakleiou fotia-eforia-irakleiou2 fotia-eforia-irakleiou3 fotia-eforia-irakleiou4

Το χρονικό του συμβάντος

Όλα ξεκίνησαν όταν στις 3:00 το πρωί η φωτιά ξέσπασε σε γραφείο του πρώτου ορόφου στη Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία, που βρίσκεται επί της λεωφόρου Κνωσού.

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο 5 οχήματα με 10 άνδρες και επιχείρησαν επί τρεις ώρες περίπου για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Στις 6:00 το πρωί κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά και να μην επεκταθεί σε όλη τη ΔΟΥ ωστόσο το εν λόγω γραφείο καταστράφηκε ολοσχερώς.

fotia-eforia-irakleiou5 fotia-eforia-irakleiou6

Διαφήμιση
Διαφήμιση