HomeΚΡΗΤΗΟρκίστηκε το νέο συμβούλιου του Δήμου Αγίου Βασιλείου

Ορκίστηκε το νέο συμβούλιου του Δήμου Αγίου Βασιλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ορκίστηκε χθες ο νέος δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης με τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Ταταράκης έχει ήδη εδώ και καιρό αποφασίσει τα τέσσερα πρόσωπα που θα καταλάβουν τις θέσεις των αντιδημάρχων. Πρόκειται για τους κ.κ. Αντώνη Τσουρδαλάκη, Βασίλη Θεοδωράκη, Λευτέρη Σηφάκη και Ειρήνη (Λίνα) Παπαδάκη. Πρόεδρος της κοινωφελούς επιχειρησης θα είναι ο κ. Σήφης Βούρβαχης, ενώ πρόεδρος του Δ.Σ. ο κ. Εμμ. Τσιρινδάνης.

Η σύνθεση του νέου συμβουλίου είναι η εξής:

Κοινή Πορεία στο Μέλλον

Εμμανουήλ Τσιρινδάνης (Λάμπης), Ειρήνη (Λίνα) Παπαδάκη (Λάμπης), Αντώνιος Τσουρδαλάκης (Λάμπης), Γεώργιος Λιοδάκης (Λάμπης), Ελευθέριος Σηφάκης (Λάμπης), Στυλιανός Γρηγοράκης (Λάμπης), Ιωσήφ Βούρβαχης (Φοίνικα), Ελένη Βαρδάκη – Γυπαράκη (Φοίνικα), Νικόλαος Σφηνιάς (Φοίνικα), Ευάγγελος Καπετανάκης (Φοίνικα), Εμμανουήλ Βαβουράκης (Φοίνικα), Χαρίλαος Δασκαλάκης (Φοίνικα), Βασίλειος Θεοδωράκης (Φοίνικα)

Ενωτική Προοδευτική Κίνηση

Ηλίας Λουλούδης (Λάμπης), Σπυρίδων Γρηγοράκης (Λάμπης)

Ματθαίος Νικάκης (Λάμπης), Ελευθερία Γερμανάκη (Λάμπης), Νικόλαος Κουνδουράκης (Λάμπης), Ιωσήφ Κατσαραγάκης (Φοίνικα), Ευάγγελος Βότζης (Φοίνικα), Δημοσθένης Σαρτζετάκης (Φοίνικα)

Σήμερα η ορκωμοσία του Δ.Σ. Αμαρίου

Η τελετή ορκωμοσίας του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρίου θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 12 το μεσημέρι στο δημαρχείο στην Αγία Φωτεινή.

Νέος δήμαρχος έχει αποφασιστεί να είναι ο Αδάμ Παραδεισανός, μετά την ακύρωση της εκλογής του Παντελή Μουρτζανού, ωστόσο η επίσημη εκλογή θα γίνει σε ειδική συνεδρίαση που θα καλέσει επίσημα για την 1η Σεπτεμβρίου.

Ακολουθεί αύριο Παρασκευή η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου στο δήμο Μυλοποτάμου, με δήμαρχο τον Δημήτρη Κόκκινο, στις 25 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής στο δήμο Ρεθύμνου, με δήμαρχο τον Γιώργο Μαρινάκη και στις 26 του μήνα θα ορκιστεί το νέο δημοτικό συμβούλιο Aνωγείων με δήμαρχο τον Εμμ. Καλλέργη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση