HomeΚΟΣΜΟΣΤο Megxit επιδείνωσε την υγεία της Βασίλισσας Ελισάβετ, λένε πηγές του Μπάκιγχαμ

Το Megxit επιδείνωσε την υγεία της Βασίλισσας Ελισάβετ, λένε πηγές του Μπάκιγχαμ

Χάρι και Μέγκαν υπέβαλλαν την Βασίλισσα Ελισσάβετ σε τρομερό στρές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χωρίς τέλος είναι το δράμα στο Μπάκιγχαμ, με όλους να τα βάζουν με το περιβόητο ζευγάρι Χάρι και Μέγκαν. Η τελευταία ελπίδα να τα ξανά βρουν οικογενειακώς έσβησε από τα νέα επεισόδια του ντοκιμαντέρ στο Netflix. Εκεί το ζευγάρι μιλάει με λεπτομέρειες για το «δράμα» των Megxit, προκαλώντας την οργή της βασιλικής οικογένειας.

Πλέον, για πρώτη φορά, άνθρωποι του Παλατιού, κατηγορούν ευθέως το ζεύγος για την επιδείνωση της υγείας της Βασίλισσας, η οποία πέθανε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Πηγή που βρισκόταν πολύ κοντά στη βασίλισσα, υποστηρίζει ότι μπορεί η Βασίλισσα Ελισσάβετ να αντιμετώπιζε ήδη κάποια προβλήματα, όμως την κατάσταση επιδείνωσαν και τις προκάλεσαν τρομερό στρές, οι συχνές κατηγορίες και δημόσιες αντιπαραθέσεις του ζεύγους με το Μπάκιγχαμ. «Χαίρομαι που η Βασίλισσα έχει «φύγει» και δεν θα ακούσει όσα λένε στη σειρά», είπε η ίδια πηγή. Όσα ακούγονται, έρχονται σε ευθεία αντίθεση με όσα πρέσβευε η ίδια για το καθήκον, την ενότητα και τις θυσίες που χρειάζονται για το κοινό καλό.

Στο τελευταίο επεισόδιο στο Netflix, το ζευγάρι κατηγορεί τον Πρίγκιπα Ούλιαμ ότι φώναζε και ούρλιαζε στον Δούκα του Σάσεξ, προκαλώντας μεγάλο ρήγμα στη μεταξύ τους σχέση. Ενώ, και ο Βασιλιάς Κάρολος, υποστήριξε τον πρωτότοκο γιό του και διάδοχο του θρόνου. Η συμφωνία, ήταν να αποσυρθεί από όλους τους τίτλους και τα προνόμια που του παρέχει το παλάτι. Ο Πρίγκιπας Χάρι, εξομολογήθηκε στο ίδιο επεισόδιο ότι η απόσυρση των τιμητικών μεταλλιών που είχε λάβει στο στρατό τον στεναχώρησαν πολύ.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση