HomeHL-9Αποχαιρέτησαν την 30χρονη που πνίγηκε ενώ έτρωγε με τους φίλους της

Αποχαιρέτησαν την 30χρονη που πνίγηκε ενώ έτρωγε με τους φίλους της

Το μεσημέρι στο Ρέθυμνο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο… πένθος έχει βυθιστεί το Ρέθυμνο εξαιτίας του θανάτου της 30χρονης Ζέφης η οποία άφησε την τελευταία της πνοή ενώ έτρωγε με φίλους της με την πρώτη εκτίμηση να κάνει λόγο για ανακοπή καρδιάς εξαιτίας απόφραξης των αεραγωγών.

Η άτυχη 30χρονη, ήταν εργοθεραπεύτρια, είχε δουλέψει σε διάφορα μέρη της Ελλάδας ενώ τα τελευταία χρόνια είχε επιστρέψει στο Ρέθυμνο. Την ίδια ώρα ήταν για εθελόντρια στον Σύλλογο Γονέων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου και στο Ειδικό Σχολείο.

Φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου οδήγησαν την άτυχη κοπέλα στην τελευταία της οικία στις 3 το μεσημέρι.

Η νεκρώσιμη ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Κοιμητήριο Ρεθύμνου.

Έχασε τη ζωή της από ένα σουβλάκι

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής όταν η 30χρονη Ζέφη είχε βγει για ποτό με την παρέα της και στη συνέχεια όλοι μαζί παρήγγειλαν να φάνε σε ένα σπίτι.

Στις 1:30 τα ξημερώματα, η 30χρονη ενώ έτρωγε ένα σουβλάκι, άρχισε να… πνίγεται με την παρέα της ειδοποιεί ανάστατη τις αρχές.

Στο σημείο έσπευσε σταθμός του ΕΚΑΒ διασώστες του οποίου ακολούθησαν τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα και προχώρησαν σε ανάνηψη της 30χρονης. Η ίδια διαδικασία ακολουθήθηκε και στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου δίχως όμως αποτέλεσμα αφού η κοπέλα είχε αφήσει την τελευταία της πνοή και διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ιατρών ο θάνατος οφείλεται σε «ανακοπή εξαιτίας απόφραξης του αεραγωγού» ωστόσο ταυτόχρονα παραγγέλθηκε και ιατροδικαστική εξέταση η οποία αναμένεται να διαλευκάνει πλήρως τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο την 30χρονη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση