HomeΕΛΛΑΔΑΠαιδικά Χωριά SOS και ΕΛΕΠΑΠ στηρίζει η Τράπεζα Πειραιώς

Παιδικά Χωριά SOS και ΕΛΕΠΑΠ στηρίζει η Τράπεζα Πειραιώς

Αντί εταιρικού δώρου στους πελάτες και τους συνεργάτες της, συμβάλλει στο έργο των δύο οργανισμών, για τη στήριξη παιδιών και ατόμων με αναπηρία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Φέτος τα Χριστούγεννα, η Τράπεζα Πειραιώς , αντί εταιρικού δώρου στους πελάτες και τους συνεργάτες της, συμβάλλει στο έργο της ΕΛΕΠΑΠ και των Παιδικών Χωριών SOS και στηρίζει εμπράκτως ένα ισότιμο αύριο για όλους, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Δια Βίου Στήριξη, και πρόσβαση στα προγράμματα αποκατάστασης, ανεξάρτητα από το οικονομικό, κοινωνικό, ή θρησκευτικό του υπόβαθρο.
Σκοπός είναι τα Γενναία Παιδιά, και οι ενήλικες ΑΜΕΑ, να κάνουν μικρά ή μεγάλα βήματα προόδου, «Βήματα Ζωής».
Τα Παιδικά Χωριά SOS είναι ηγετικός φορέας προστασίας των δικαιωμάτων των παιδιών παγκοσμίως, με έμφαση στα παιδιά που έχουν χάσει ή κινδυνεύουν να χάσουν την οικογένειά τους.
Στην Ελλάδα, τα Παιδικά Χωριά SOS ιδρύθηκαν το 1975.
Έχοντας ως στόχο κάθε παιδί να μεγαλώνει σε μια οικογένεια υλοποιούν προγράμματα και δράσεις σε εννέα πόλεις, από την Κρήτη μέχρι τη Θράκη, σε τρεις άξονες: την Ενδυνάμωση της Οικογένειας, με στόχο την αποτροπή του κινδύνου διάλυσής της και απομάκρυνσης των παιδιών από το πλαίσιό της, την Προώθηση της Αναδοχής και την παροχή Εναλλακτικής Φροντίδας για παιδιά που δεν έχουν τη δυνατότητα να μεγαλώσουν με τη βιολογική οικογένειά τους.
Διαφήμιση
Διαφήμιση