HomeCity Guide«Χριστουγεννιάτικο Κάστρο»: Το πρόγραμμα μέχρι και την Κυριακή

«Χριστουγεννιάτικο Κάστρο»: Το πρόγραμμα μέχρι και την Κυριακή

Δείτε αναλυτικά τις εκδηλώσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι εκδηλώσεις στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» του Δήμου Ηρακλείου (ΔΗ.Κ.Ε.Η.) στην Πλατεία Ελευθερίας συνεχίζονται καθημερινά. Δείτε το πρόγραμμα μέχρι και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου:

ΠΕΜΠΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΣΚΗΝΗ

17.30-18.00:  «Ο  Ανδροκλής και η Υακίνθη» θεατρική δημιουργία από το Κ.Δ.Α.Π. ΓΟΡΓΟΛΑΪΝΗ/Δήμου Ηρακλείου, μια ιστορία μέσα στο πνεύμα  των Χριστουγέννων που μιλάει και για τη σημασία  της διατήρησης  του περιβάλλοντος καθαρού! Διδασκαλία-κείμενο: Αντώνης Διαμαντής, πιάνο: Ειρήνη Καρδαμάκη.

19.00-20.00: O AΘΩΣ ΔANEΛΛHΣ ME TO ΘEATPO ΣKIΩN KPHTHΣ παρουσιάζουν τη γιορτινή κωμωδία «Τα μαγεμένα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη!»

20.30-21.30: Το Έντεχνο Ωδείο Ηρακλείου παρουσιάζει κλασικά και σύγχρονα ακούσματα από το «ΤΡΙΟ ΚΙΘΑΡΙΣ», με τις Νεονάκη Ειρήνη, Σταμούλη Νεφέλη και Ελευθερία Φραγκιαδάκη!

«ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ»

16.00-19.00: Κεράσματα αγάπης από τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με νοητική στέρηση « Η ΡΟΔΑΥΓΗ». Από τις πιο γλυκές στιγμές του Χριστουγεννιάτικου Κάστρου!

«ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ»

18.00-19.00: Η γνωστή συγγραφέας Μαρία Καριωτάκη μας παρουσιάζει το βραβευμένο βιβλίο της «Η περιπέτεια της Πλαστικούρας». Φέρτε όλοι ένα πλαστικό μπουκάλι για να το μετατρέψουμε σε χριστουγεννιάτικο στολίδι!

«ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ»

Εικαστικές, πρωτότυπες κατασκευές με  τις εκπαιδευτικούς Μαρίνα Κανονάκη και Άννα Κατσαμάνη από το Κ.Δ.Α.Π. ΓΟΡΓΟΛΑΪΝΗ/Δήμου Ηρακλείου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

LOVE RADIO/ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΑΖΕΜΑΤΑ ΔΩΡΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ και πολλές γιορτινές εκπλήξεις!

ΣΑΒΒΒΑΤΟ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

LOVE RADIO/ ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΑΖΕΜΑΤΑ ΔΩΡΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ και πολλές γιορτινές εκπλήξεις!

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

LOVE RADIO/ ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΑΖΕΜΑΤΑ ΔΩΡΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ και πολλές γιορτινές εκπλήξεις!

Διαφήμιση
Διαφήμιση