HomeΚΡΗΤΗΤο πλαφόν περί ανώτατης τιμής μόνο… στα χαρτιά

Το πλαφόν περί ανώτατης τιμής μόνο… στα χαρτιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης Γ. Γιακουμάτου περί ανώτατης τιμής σε βασικά είδη που καταναλώνονται από τους λουόμενους στις παραλίες φαίνεται να μην έφτασε ποτέ στην Ελαφόνησο.

Σε έναν από τους κορυφαίους προορισμούς της Κρήτης, την Ελαφόνησο, η απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης δεν γίνεται εφαρμοστή… ούτε από τους ίδιους τους εκπροσώπους της Πολιτείας όπως είναι ο Δήμοσ Κισσάμου.

Το Ελαφονήσι είναι ο νούμερο ένα προορισμός νοτιοδυτικά του νομού Χανίων, και ένασς από τους κορυφαίους της Κρήτης, ο οποίος συγκεντρώνει περισσότερους από 2.000 επισκέπτες καθημερινά κατά τους θερινούς μήνες.

Κι όμως σε έναν τέτοιο κορυφαίο προορισμό, το πλαφόν περί ανώτατης τιμής σε βασικά είδη όπως το νερό, ο καφές και το σάντουιτς μένει μόνο… στα χαρτιά!!!

Οι τιμές που πωλείται εδώ το νερό είναι 0,60€, το απλό σάντουιτς με τυρί, ζαμπόν 2,80 και ο καφές χωρίς σέρβις 2,50€!!

Όσο για τη δυνατότητα του καταναλωτή να επιλέξει άλλη επιχείρηση…; Ουσιαστικά είναι ανύπαρκτη, καθώς στην Ελαφόνησο υπάρχουν μόνο 2 υπαίθριες καντίνες , καμία από τις οποίες δεν εφαρμόζει το μέτρο περί ανώτατης τιμής και η επόμενη επιλογή απέχει κάτι περισσότερο από 4 χιλιόμετρα μακριά!!!

TIMES 1 TIMES2 TIMES 3 TIMES 5 TIMES 6

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση