HomeHL-CultureΜε τη Φιλαρμονική η φωταγώγηση του δέντρου στο Πολιτιστικό Κέντρο

Με τη Φιλαρμονική η φωταγώγηση του δέντρου στο Πολιτιστικό Κέντρο

Δείτε φωτογραφίες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με την Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου να δίνει τον εορταστικό τόνο με όμορφες μελωδίες, φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου.

Η Πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. Στέλα Αρχοντάκη Καλογεράκη καλωσόρισε το κοινό στον προαύλιο χώρο του ΠΣΚΗ κάνοντας αναφορά στο 2022 ως «μια άκρως εποικοδομητική χρονιά για την ΔΕΠΑΝΑΛ σε όλους τους τομείς, με πολύπλευρες δράσεις, τεχνικά έργα και πολιτιστικές εκδηλώσεις που υπηρετούν τους στόχους της Δημοτικής Αρχής, που δεν είναι άλλοι από την αναβάθμιση της καθημερινότητας και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.».

dendro-pskh-1

Αναφερόμενη στο 2023, η Πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ ανέφερε ότι «Προμηνύεται εξίσου ενδιαφέρουσα χρονιά με πολύ δουλειά σε όλους τους τομείς, γι’ αυτό και οφείλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες.». Κλείνοντας τον χαιρετισμό της, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό για την διαρκή υποστήριξη στις προσπάθειες της ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ, τα μέλη της Δημοτικής Αρχής, του Δ.Σ. της ΔΕΠΑΝΑΛ, αλλά και το σύνολο του προσωπικού της δημοτικής εταιρείας για την άψογη συνεργασία, καθώς και τον αρχιμουσικό Λεωνίδα Τζωρτζάκη και τα μέλη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Ηρακλείου, που υποστήριξαν μουσικά την μικρή γιορτή. «Εύχομαι καλές γιορτές, με υγεία και δύναμη για όσα μας περιμένουν!» είπε κλείνοντας τον σύντομο χαιρετισμό της η Πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. Στέλα Αρχοντάκη Καλογεράκη.

dendro-pskh-2

Αμέσως μετά την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου ακολούθησε η συναυλία της Φιλαρμονικής, υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού Λεωνίδα Τζωρτζάκη στην αίθουσα «Ανδρέας και Μαρία Καλοκαιρινού», με εορταστικές μελωδίες και κομμάτια από το διεθνές ρεπερτόριο. Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση