HomeΚΡΗΤΗΤου έκανε παρατήρηση για την «γουρούνα» και κατέληξε στο νοσοκομείο

Του έκανε παρατήρηση για την «γουρούνα» και κατέληξε στο νοσοκομείο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε στα Μάλια με αφορμή μία «γουρούνα».

Δύο άνδρες, ένας 24χρονος Έλληνας και ένας 32χρονος Αλβανός, κατέληξαν στο νοσοκομείο μετά από άγρια εμπλοκή που σημειώθηκε στο κατάστημα ενοικίασης τετράτροχων τύπου «γουρούνας» το οποίο και τους ανήκει.

Η συμπλοκή έγινε με παρέα βρετανών ενώ αφορμή στάθηκε μία παρατήρηση που έκανε ο 24χρονος σ’ έναν 21χρονο βρετανό που δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει την γουρούνα.

Πιο συγκεκριμένα, ο 21χρονος Βρετανός είχε ενοικιάσει μία γουρούνα αλλά όπως είδε ο 24χρονος Έλληνας – γιος του ιδιοκτήτη – οδηγούσε επικίνδυνα και ζήτησε από το νεαρό να παραδώσει τα κλειδιά της γουρούνας.

Ο 21χρονος δεν το δέχθηκε και άρχισε μία λογομαχία με τον Βρετανό να φεύγει από το μαγαζί.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Βρετανός επέστρεψε στο κατάστημα με την «γουρούνα» αλλά και τρεις ακόμα νεαρούς Βρετανούς και τότε άναψε ο καυγάς. Οι Βρετανοί άρπαξαν τις αλυσίδες που είχε το μαγαζί και άρχισαν να χτυπούν τόσο τον 24χρονο όσο και τον 32χρονο Αλβανό υπάλληλο ενώ αμέσως μετά έφυγαν.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τους τραυματίες στο ΠΑΓΝΗ όπου και νοσηλεύτηκαν χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύει η ζωή τους.

Παράλληλα, οι αστυνομικές αρχές είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να πιάσουν τους Βρετανούς Τουρίστες κάτι το οποίο κι έγινε λίγη ώρα αργότερα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση